Mâine o să lucrez la call-center. Dacă mă suni, poți câștiga 50 de Euro

Mâine, pe 22 mai, o să-mi petrec timpul pe la CGS, unde o să văd cum e să lucrezi în call-center. O să fie o experiență super interesantă, mai ales pentru că o să compar ce o să fac eu cu poveștile spuse de prietenii care au lucrat sau lucrează în domeniu.

Vom fi 10 bloggeri tineri și dornici de muncă și vom avea în față niște materiale despre outsourcing, ca să putem să le răspundem tuturor celor care sună la întrebări referitoare la industria outsourcinguui, la ce înseamnă el pentru țara noastră, ori la întrebări legate de CGS. Eu, sincer, știam doar așa, vag, ce-i outsourcingul înainte să încep să mă documentez. Acum am citit mai multe și sunt pregătit să-ți explic și ție. Iar România stă chiar bine în clasamentele mondiale când vine vorba de această industrie și poți să mă suni mâine ca să-ți dau mai multe detalii. :D

Până una-alta, hai să-ți mai spun câteva chestii organizatorice:

1. Numerele de telefon la care poți (și ar fi bine) să suni sunt următoarele: 0215293848 sau 0215293849;
2. Intervalul orar în care o să răspundem este 12:30 – 14:30;
3. Dacă nu răspund eu la telefon, sigur va răspunde unul dintre ceilalți 9 colegi bloggeri: Anca Pintilii, Bianca CeicăDaniela Bojincă, Diana DucăLivia IușanDavid MitranAndrei OtineanuMădălina Iancu sau Cristian Ghingheș.
4. După ce se termină cele două ore de vorbit la telefon, o să facem o tragere la sorți și o să oferim 5 premii de câte 50 de Euro celor care au sunat și au pus întrebări. Probabil nu prea ai mai avut ocazia până acum să câștigi 50 de euro punând o întrebare, tocmai de-aia o să iasă interesant. :))

E programat și un training înainte să încep să preiau apeluri, dar știu că experiența altora face mai mult decât pot învăța din niște explicații pe care mi le dau oamenii acolo, pe scurt, așa că dacă ai vreun sfat pentru mine, te rog să-l scrii într-un comentariu. Și, bineînțeles, te invit să suni mâine, că sigur va fi distractiv. :D

CGS Logo

Leave a Reply

16 Comments

 • Georgiana Nede 1 an ago

  Sfat : sa ai totul in ordine pe birou, in birou, si in PC. Mai ales daca sunteti pe in-bound, uneori devine haotica treaba. :)) (iti spun din experienta!)

  • Cristian Florea 1 an ago

   Roger that! Ordinea va fi cuvântul cheie de mâine. :))

 • Kathy 1 an ago

  Vai deci o sa sun maine. Special sa vad cat de bine v-ati descurca pe CC. Eu lucrez intr-o firma de outsourcing, dar pe back-office. Am lucrat doua luni in vanzari la call-center si mi-am jurat ca nu ma mai ating de call-center in viata mea.
  Bafta!!

  • Cristian Florea 1 an ago

   Și eu sunt curios de cât de bine ne-am descurca. :))) O să vedem mâine.

 • Sid 1 an ago

  atitudine, timp , solutie- asta iti trebuie :)

  • Cristian Florea 1 an ago

   Să vedem dacă-mi iese. :D Mersi!

 • polli alexandru 1 an ago

  Salut , sper sa te distrezi sunt fost angajat cgs pe order support sprint , sfatul meu este sa empatizezi cu clientul , incearca sa zambesti in timp ce vorbesti la telefon si nu in ultimul lui sa te focusezi pe rezolutie nu pe problema . :D

  • Cristian Florea 1 an ago

   Bine de știut. Mulțumesc!

 • Lucia 1 an ago

  Noi de sunam acum suntem prieteni dar vaaai s-amar cand suna baba nevorbita. :)) indiferent de domeniu

  • Cristian Florea 1 an ago

   Trebuie s-o iau treptat. Mă obișnuiesc cu prietenii întâi. :))

 • Costin 1 an ago

  Am lucrat 3 luni la CGS si am crezut ca ma voi arunca de pe podul de la Grozavesti. Worst work experience ever! Si nu pune baza doar pe ce zic eu: din echipa de 13 oameni cu care am inceput trainingul, inainte sa plec eu, mai ramasesem doar 4. Nu zic nu, se castiga bine, dar pe unele proiecte e jale si mai bine ai face altceva mai ok cu viata ta.

  • Cristian Florea 1 an ago

   Cred că în fiecare call-center e programul intents, nu doar la CGS. Și da, contează foarte mult proiectul. :D

 • alex 1 an ago

  Cand are loc extragerea la sorti ?

  • Cristian Florea 1 an ago

   În cursul săptămânii viitoare.

 • A 1 an ago

  s-au facut extragerile la sorti ?

 • A 1 an ago

  Scuze, am cautat mai bine si am gasit