În 1968 nu făceam filme chiar rele

M-am uitat aseară la „Vin cicliştii”, un film românesc în regia lui Aurel Miheleş, cu actori ca Dem Rădulescu, Stela Popescu, Puiu Călinescu, Mircea Albulescu, Ştefan Bănică şi Nicu Constantin. E făcut în 1968 şi e despre echipa naţională de ciclism. Bineînţeles, e un film uşor amuzant, în special datorită actorilor sus-numiţi.

Scenariul nu-i extrem de complex, dar când te gândeşti că a fost făcut în 1968, parcă nici nu mai contează. Pe mine m-a uimit faptul că s-a gândit cineva să facă un film românesc despre echipa de ciclism, de-aia m-am uitat. :)) Oricum, mi-a plăcut. Ba chiar l-aş revedea.

Îl găsiţi integral pe YouTube. Nu-i HD, aşa cum ne-am obişnuit, dar nici impsibil de urmărit nu e.

Lasă un comentariu

4 comentarii

 • pauna oana 14 Feb 2014, ora 12:47

  Filmele vechi romanesti si frantuzesti sunt foarte bune.Atunci comedia insemna altceva,ceva de calitate.Comic de limbaj,de situatie,de caracter,azi multe filme mult laudate sunt niste prostii pur si simplu.

  • Cristian Florea 15 Feb 2014, ora 12:02

   Acum producătorii încearcă să ţintească şi un public mult mai mare, iar publicul mare e automat diversificat şi nu toţi sunt destul de inteligenţi ca să înţeleagă anumite glume. Aşa că apelează la glume simple, pentru oameni cu inteligenţă medie.

 • Chaika 14 Feb 2014, ora 22:09

  Sa te uiti si la Marilena de la P7. :D