8 extensii faine pentru Google Chrome

Am mai zis de câteva ori pe-aici că în ultima lună am început să folosesc Google Chrome şi că am descoperit o grămadă de extensii faine. Am promis şi o listă cu toate aceste extensii, iar acum cred că e momentul potrivit s-o fac. Fără alte introduceri:

1. ColorZilla – poţi vedea care-i codul HTML de culoare din diverse imagini sau de pe diverse site-uri. E util dacă obişnuieşti să te mai bagi sub capota blogului tău şi să te mai joci cu paleta de culori.

2. Facebook Unseen – dacă nu vrei să le mai apară „Seen” celor cu care vorbeşti pe chat. :D

3. Feedly Notifier – dacă foloseşti Feedly să citeşti bloguri prin RSS, extensia asta îţi arată câte articole s-au scris de când n-ai mai intrat tu să citeşti.

4. Fontface Ninja – dacă eşti pe un site şi vrei să vezi cu ce font e scris un anumit text, extensia asta îţi arată informaţia asta. Nu face nimic mai mult şi ştiu că mai sunt o grămadă de metode de a afla care-i fontul în cauză, dar mi se pare mai la îndemână aşa. :D

5. Hola – extensie de Proxy. Dacă vrei să accesezi un site cu un alt IP sau dacă vrei să pară că accesezi site-ul dintr-o altă ţară, cu extensia asta poţi face acest lucru.

6. Rapportive – când îi scrii un email unei persoane, în partea dreaptă a ecranului îţi arată câteva detalii despre persoana respectivă, luate de pe conturile ei din social media.

7. Web Timer – îţi arată cât timp petreci pe internet în fiecare zi şi-ţi zice şi pe ce site-uri pierzi vremea cel mai mult. Totodată, îţi face o medie a timpului petrecut pe net.

8. Last.fm Scrobbler – din 2007 îmi înregistrez pe last.fm muzica pe care o ascult. Extensia asta face în aşa fel încât să contorizeze şi muzica ascultată pe YouTube sau Google Music (pe care, apropo, l-au făcut disponibil şi în România şi în care îţi poţi încărca gratuit 20.000 de melodii, pe care le poţi asculta apoi pe orice fel de device).

Dacă vreţi, ajutaţi-mă să completez lista.

10 Comments

 1. doru ungureanu 9 noiembrie 2014
  • Cristian Florea 9 noiembrie 2014
 2. traian 9 noiembrie 2014
  • Cristian Florea 9 noiembrie 2014
 3. Stefan 9 noiembrie 2014
  • Cristian Florea 9 noiembrie 2014
 4. Dan 10 noiembrie 2014
  • Cristian Florea 10 noiembrie 2014
 5. Andrei Telteu 13 decembrie 2014
  • Cristian Florea 14 decembrie 2014

Leave a Reply