A născut o echipa de handbal, ce face mai departe?

Urmând deviza „Naştem, să fie acolo”, o femeie din Focşani s-a prezentat acum vreo săptămână la spitalul Judeţean Vrancea pentru a naşte al şaptelea copil. Pruncului îi este sortit să calce pe urmele celorlalţi 6 fraţi care au fost părăsiţi în maternitate.

Practic, femeia vine, naşte, apoi pleacă. A făcut-o de 7 ori până acum, iar motivul numai ea îl ştie. Iniţial m-am gândit că n-are cu ce să-şi crească copiii, motiv pentru care preferă să stea în siguranţă la un centru specializat, dar să naşti de 7 ori deja e nebunie, nu greşeală.

Nici pentru alocaţie nu se poate spune că îi naşte, pentru că ea nu primeşte nimic dacă nu rămâne să-i crească şi să aibă grijă de ei.

De ce ai face copii doar ca să rămână pe mâna altora? De ce ai umple centrele de astfel de plozi, când în locul lor ar putea fi alţii care chiar au nevoie? De ce vrei 7 Gigei?

Lasă un comentariu

15 comentarii

 • AidaB 16 Ian 2011, ora 12:50

  Interesant. si care ar fi diferenta intre „astfel de plozi” si „altii care chiar au nevoie”??

  • Florea Cristian 16 Ian 2011, ora 12:59

   diferenta e ca parintii alora care chiar au nevoie se chinuie sa-i creasca si le sunt luati din brate tocmai pentru ca n-au cu ce. in plus, daca vad ca nu au forta materiala pentru a avea grija de un copil, se opresc din a face altii.

   ea ii naste pe banda rulanta si nici macar nu incearca sa aiba grija de ei

 • AidaB 16 Ian 2011, ora 13:03

  e barbar sa faci diferenta intre copii. ei nu au nici o vina ca au parintii pe care-i au si ar trebui sa societatea sa le dea sanse cit mai apropiate tuturor.

  • Florea Cristian 16 Ian 2011, ora 13:11

   da, dar cu fiecare copil care intra intr-un centru, banii oferiti de societate se impart la mai multi. astfel toti au de pierdut din acest punct de vedere. n-as fi avut nimic cu femeia, daca nu distrugea atat viata copiilor ei, cat si a celorlalti din centre. In plus, decat sa nasti un copil care va creste fara mama si fara tata, iar la 18 ani probabil va ramane pe drumuri si va muri de foame sau frig, mai bine nu-l mai nasti. parerea mea

 • AidaB 16 Ian 2011, ora 13:47

  trebuie sa fii ingrozitor de tinar pentru a avea opinii atit de radicale:)

  • Florea Cristian 16 Ian 2011, ora 14:59

   sunt foarte tanar si mai am o gramada de invatat. sunt sigur ca peste 1-2 ani opiniile astea mi se vor parea groaznice, dar daca acum le am, le spun

 • AidaB 16 Ian 2011, ora 16:09

  mult succes:)

 • i4ever 16 Ian 2011, ora 18:23

  Ceausescu visa la o Romanie cu 30 milioane de locuitori. Probabil, acea persoana nu stie ca idolul ei a murit.

 • The dreamer 17 Ian 2011, ora 09:10

  Din inconstienta, Grim… de asta face atatia copii… cu siguranta are si un nivel scazut de educatie… altfel nu se explica atitudinea „doamnei” cu privire la „actul facerii”. La fel de cert e faptul ca nici simtul matern nu il detine pentru ca daca exista o anumita legatura (nu doar fizica) intre ea si sufletelul pe care l-a gazduit 9 luni in pantec, il lua acasa si din bucatica ei de paine … ii dadea si lui.

  Pe de alta parte, partea buna e ca acest micut nu se va alatura zecilor de copii trimisi de parinti la cersit pentru a le aduce bani acasa pentru tigari si bautura.

  • Florea Cristian 17 Ian 2011, ora 14:16

   da, intr-adevar, aici asa e. mai bine sta intr-un centru, in care cineva are grija de el, decat sa inghete de frig pentru a cersi si pentru a-i fi luati toti banii cand ajunge acasa

 • Stefan Murgeanu 17 Ian 2011, ora 16:37

  este doar o problema de educatie si civilizatie…

  • Florea Cristian 17 Ian 2011, ora 16:50

   mă aşteptam ca motivul să fie acelaşi ca şi în cazul lui Gigel şi-ţi dau dreptate

 • Insolventa 17 Ian 2011, ora 20:35

  daca va adugeti aminte chiar si Maruta a avut o femeie, mama si bunica care a nascut 12 frati…echipa de handbal ca echipa de handbal…dar de fotbal + rezerva ce mai poti spune ? :)