Absolut a făcut primul joc online care se va transforma în realitate la Untold

Zilele trecute am primit o sticlă de la Absolut, alături de îndemnul de a căuta pe Google „Joc după regulile mele”. Dacă în urma căutării ajungeam unde trebuia, înseamnă că meritam să aflu mai multe detalii despre campania lor. Bineînțeles, dacă scriu acest articol, înseamnă că am ajuns la destinație. :)) Mi-a plăcut atât de tare provocarea lor încât am zis că trebuie s-o împărtășesc și cu tine.

Pe absolutcreator.ro poți câștiga bilete sau locuri de cazare la Untold Festival. Poți face asta în două moduri:

  1. Cumperi noile sticle de Absolut și introduci codul de pe ambalaj pe site (o să vezi mai jos o poză care-ți arată cum sunt noile sticle);
  2. Joci jocul de pe absolutcreator.ro și pentru fiecare nivel trecut, ai o șansă de câștig într-o tragere la sorți.

Mai mult, dacă alegi varianta a doua, în funcție de cum completezi acele nivele, influențezi show-ul de lumini de la Untold. Pentru că așa cum ziceam și în titlu, e primul joc online care se va transforma în realitate la Untold Festival.

M-am jucat și eu. Primul nivel a fost extrem de simplu, iar la al doilea, după vreo 5 minute, mi-am dat seama că nu-i de mine și că ar fi mai bine să scriu un articol despre joc, în loc să mă străduiesc mai mult să-l termin. :))

Și poza promisă, cu noua sticlă:

absolut - editie limitata untold

Lasă un comentariu

2 comentarii

  • Joie Negru 30 Iun 2016, ora 16:43

    Mai degraba noua eticheta. As fi gravat asa putin sticla cu toate triunghiurile alea. In rest, o idee simpatica sa zicem.

    • Cristian Florea 4 Iul 2016, ora 12:46

      Eu cred că ideea cu gravarea era un proces mult prea complicat și de-aia n-au optat pentru asta. Sau poate au niște strategii de brand care spun că n-ai voie să modifici conturul sticlei sub nicio formă. :D