Acesta e, probabil, unul dintre cele mai utile gadgeturi de luat în vacanță

Când am folosit doar internetul mobil timp de o lună de zile, m-am gândit ca atunci când mă conectez la net de pe laptop, să folosesc stick-ul cu internet pe care-l am de la Vodafone. Doar că după vreo două ore de folosire am observat că stick-ul nu-i în stare să-mi ofere o conexiune 4G la internet, așa că am profitat de ocazie ca să-mi mai cumpăr un gadget. El se numește TP-LINK 4G LTE M7350 (eu l-am cumpărat de la Vexio) și e un router wireless portabil. Adică pui în el un SIM din orice rețea vrei tu, iar el îți oferă o conexiune wireless la care poți conecta maxim 15 device-uri. Și mi-am pus SIM-ul de Vodafone, apoi am folosit rețeaua wireless ca să-mi conectez laptopul.

tp-link-router-wireless-4g

Partea faină din povestea de mai sus e aia în care spun că poți pune în el un SIM din orice rețea vrei tu, pentru că dacă pleci în străinătate, în loc să folosești internetul în roaming, poți să-ți iei o cartelă pre-pay din țara în care te afli și-ți conectezi ce device-uri vrei tu la internet.

Am scris cele de mai sus pentru că în team building-ul pe care l-am organizat împreună cu gașca Kooperativa 2.0 ne-am împrietenit cu cei de la J’Info Tours și mi se pare firesc să ajut la promovarea unor oferte pe care le au acum în desfășurare. Spre exemplu, cu ajutorul lor poți merge la ski în Austria cu prețuri pornind de la 98 € de persoană. Și cam astea sunt stațiunile din care poți alege: Bad Gastein (110 €), Fieberbrunn (154 €), Kaprun (121 €), Kirchberg (98 €), Zell am See (126€), Zell am Ziller (160 €).

Iar dacă te hotărăști să mergi, cred că device-ul de mai sus o să-ți fie super util. :D

2 Comments

  1. Cozmin 27 octombrie 2015
    • Cristian Florea 27 octombrie 2015

Leave a Reply