Cum activezi contactele de urgență pe iPhone și Android și de ce să faci asta

Opțiunea de Contacte de Urgență sau Emergency Contacts se află pe fiecare smartphone în momentul actual și deși este una dintre cele mai utile opțiuni, este și o setare destul de ascunsă, despre care nu știe foarte multă lume. De-aia am decis ca în clipul de săptămâna aceasta să povestesc despre cum activezi contactele de urgență pe iPhone și pe smartphone-urile cu Android, dar și la ce te ajută ele.

Te invit să urmărești clipul de mai jos pentru a afla răspunsul la întrebare și îți recomand să-ți iei cele două minute necesare pentru a seta chiar acum contactele de urgență.

Ideal ar fi să nu ai nevoie de ele niciodată, dar dacă va fi cazul, e bine să le ai puse la punct.

Pentru smartphone-urile cu Android setările s-ar putea să difere puțin față de ce am prezentat eu, pentru că opțiunile sunt diferite în funcție de smartphone și de versiunea sistemului de operare.

Pentru ușurință în găsirea funcției potrivite, cel mai bine e să intri în Settings pe smartphone-ul tău cu Android și să cauți în căsuța de Search cuvintele: Emergency Contacts sau Contacte de Urgență.

La anumite smartphone-uri setarea se află în meniul de Contacte.

Dacă ți s-au părut utile informațiile și dacă vrei să fii la curent și cu alte clipuri de acest gen, te invit să dai subscribe aici.

Leave a Reply