Acum există și un joc pentru telefon numit „Bă, Cristi”

Eu sunt unul dintre aceia care au simțit viralizarea fenomenului „Bă, Cristi” pe propria piele, așa cum ziceam și într-un status de pe Facebook acum ceva timp.

Dacă ai deschis internetul atât de târziu încât nu știi care-i faza cu „Bă, Cristi!”, te invit să citești acest articol.

Pentru că un subiect viral este întotdeauna o oportunitate, a fost creat și un joc pentru telefon dedicat lui Cristi. L-am descărcat acum două zile, când mă uitam în topul celor mai descărcate aplicații din App Store și, spre surprinderea mea, l-am găsit acolo. Deși avea câteva recenzii negative, pe motive de lag și gameplay sărăcuț, am zis să-l încerc.

În jocul „Bă, Cristi” (link de download pentru iOS și Android) tu ești nenea bărbos (personajul principal al clipului devenit viral), pe care creatorii l-au numit Gheorghe, iar obiectivul tău este să colectezi niște bănuți de aur în timp ce sari peste diverse lucruri care-ți apar în cale. Dacă te lovești de acele lucruri, te prinde câinele din clip și te mușcă de picior. Bineînțeles, pe fundal se aude și celebra replică „Cheamă-l, bă, pe Cristi, bă”. :)) Cu cât colectezi mai mulți bănuți, cu atât urci mai mult într-un clasament general făcut între toți utilizatorii.

E un joc pentru telefon cu care poți să-ți omori timpul când aștepți metroul sau când trebuie să te întâlnești cu cineva și ai ajuns mai devreme. Probabil o să te plictisești destul de repede de el (cei care spuneau că are un gameplay sărăcuț o ziceau pe bune, o să vezi :D), dar merită încercat.

joc pentru telefon - ba cristi

2 Comments

  1. Andreea 23 februarie 2016
    • Cristian Florea 23 februarie 2016

Leave a Reply