Acum fix 5 ani

Era 28 februarie şi era anul 2010. Un tip de numai 16 ani organiza pentru prima dată în viaţa lui un eveniment. Avea emoţii şi avea o mulţime de invitaţi. Evenimentul se întâmpla în Focşani şi avea să fie începutul unei poveşti foarte frumoase: începutul Blogosferei Vrancea. Invitaţii erau din Focşani, Mărăseşti, Iaşi şi Bucureşti.

Practic, nişte oameni în toată firea au avut încredere că el reuşeşte să adune o mână de bloggeri într-un singur loc şi au ales să străbată şi 200 de kilometri ca să vadă ce-a ieşit, iar încrederea asta îi oferea şi lui o satisfacţie, că avea să fie un prim eveniment foarte reuşit.

Tipul de 16 ani eram eu, iar după organizarea primei întâlniri a bloggerilor vrânceni mi-am dat seama că nu m-aş vedea niciodată lucrând în alt domeniu. Atunci a fost momentul în care mi-am zis că indiferent de ce s-ar întâmpla, am să trag tare cu blogul şi-am să învăţ să fiu din ce în ce mai bun, ca să vedem ce iese.

5 ani mai târziu, adică azi, observ că a fost o alegere înţeleaptă. Dar foarte importanţi au fost oamenii pe care i-am întâlnit pe drum şi care, de cele mai multe ori, au apărut fix când aveam eu cea mai mare nevoie. Cu toate astea, cred că nu poţi întâlni oamenii potriviţi în cariera ta (de orice fel ar fi ea), dacă nu eşti foarte sigur că asta vrei să faci, iar dacă m-ai fi întrebat în 2010 unde mă văd peste 5 ani, probabil aş fi descris o parte din cadrul de acum.

Drumul n-a fost deloc uşor, dar n-a fost nicio secundă în care să regret că l-am ales, iar totul a început de la o joacă, de la o idee cum că aş putea strânge într-un singur loc o mână de bloggeri din Focşani.

primul blogmeet din focsani - cristian florea

8 Comments

  1. David Mitran 27 februarie 2015
  2. Alexandru Ion 27 februarie 2015
  3. Newparts 27 februarie 2015
  4. Emanuel 27 februarie 2015
  5. Razvan Ianculescu 27 februarie 2015
  6. Ciprian Lospa 27 februarie 2015
  7. Ratzone 27 februarie 2015
  8. IuliAna 27 februarie 2015

Leave a Reply