Adevărul doare…

… dar, totuşi, trebuie spus.

Mă uitam la articolul scris de allé în care a adunat o serie de persoane cu o însemnătate deosebită pentru întreaga lume şi a arătat că din epave se pot naşte genii.

Mă rog, probabil nu ăsta era mesajul, dar mă gândesc eu aşa … dacă ei aveau succes de la prima încercare mai exista vreo motivaţie? I don’t think so. Dacă nu era unul care să-i spună lui Elvis: „Băi dobitocule, lasă naibii treaba asta pe care tu o numeşti muzică pentru că nu e pentru tine şi treci la condus camioane ca să-ţi faci un viitor sigur” nu cred că mai era el geniul care a ajuns în cele din urmă.

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar pe mine un şut în fund mă face să-mi dau seama că tocmai am făcut un pas înainte. Greşesc şi eu că doar de .. sunt om, dar o critică argumentată şi la locul ei întotdeauna este bine venită. Accept atât critici constructive cât şi impulsuri şi chiar dacă îniţial îmi par supărătoare, îmi voi da seama singur că, de fapt, e greşeala mea şi trebuie corectată, iar tu doar mi-ai atras atenţia. E spre binele meu!

Ar trebui cu toţii să fim conştienţi de asta. N-ar trebui să fugim de remarci care nu ne pică bine pentru că de cele mai multe ori sunt singurele care ne pot motiva îndeajuns. Am drepate?

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Skodaru 11 Noi 2009, ora 21:54

  Despre Elvis n-as zice ca e un geniu, din cate stiu eu, nu a compus nici macar una din piesele interpretate de el. Geniu a fost Colonelu, omul care a creat Regele Rock’n’Roll-ului. Elvis Presley a fost un baiat cu talent, si multi au profitat de el.
  In rest, in legatura cu ce ziceai despre criticile pe care le primim, e bine sa le privim cu o oarecare pozitivitate, si sa invatam din ele.
  .-= Ultimul articol al lui Skodaru – “Ma numesc Alexa… =-.

 • Neamtu' 11 Noi 2009, ora 21:56

  Criticile sunt super ok, chiar daca nu ne plac. Pentru ca, daca mie nu imi spuneau profii mei ca am sa ajung cersetor, nu ma ambitionam. Si am facut-o doar ca sa-i pot invita la MINE in emisiune si sa le arat cu degetul :)
  .-= Ultimul articol al lui Neamtu’ – Altarele pupincurismului =-.

 • Kris 11 Noi 2009, ora 23:01

  legat de articolul lui Alle…am mai auzit ceva de genul dar oarecum pe invers

  erou de razboi , medaliat , vegetarian , consuma doar bere si nu a avut niciodata legaturi extra conjugale = Adolf Hitler

  stiu si eu cum e cu sutul in fund…defapt stiu destul de bine…astea nu pot decat sa-ti dea de gandit

 • Mihai 12 Noi 2009, ora 00:46

  Ce-i drept, gândul că ai ajuns la un nivel ridicat și mulțumirea de sine te fac să dai pe-afară și să ajungi chiar sub piciorul broaștei.
  A mers de minune în cazul meu și în prezent mă bat încontinuu cu asta
  .-= Ultimul articol al lui Mihai – Cum faci bine și cum faci rău.. =-.

  • Grim_Cris 12 Noi 2009, ora 10:14

   acum depinde si de temperamentul fiecăruia. dacă eşti modest peste măsură nu ştiu cum reuşeşti să dai pe-afară. sau dacă niciodată nu eşti mulţumit de reuşitele tale, se întâmplă la fel

 • Alexander 12 Noi 2009, ora 08:59

  Din pacate am fost intr-un fel educati sa nu tinem cont de critici. Si nu e singura lacuna, in general ne lipseste educatia de viata pentru ca mult timp s-a substituit ideea de om educat cu om multilateral dezvoltat, s-a pus accentul pe nimicuri si s-a ignorat mentalul si psihologicul.
  .-= Ultimul articol al lui Alexander – Basescu vine la Braila =-.

  • Grim_Cris 12 Noi 2009, ora 10:13

   asta asa e .. educatia de viata lipseste cu desavarsire, iar unii primesc niste palme peste fata foarte dureroase din cauza asta. si nu pot spune ca este exclusiv vina lor

 • Dexter 12 Noi 2009, ora 10:10

  Cu cat esti constient de faptul ca un esec nu este neaparat ceva rau cu atat ppoti sa ajungi undeva mai sus
  .-= Ultimul articol al lui Dexter – CSPIONEAZA SAU FII SPIONAT- CAMERE SI MICROFOA PENTRU SPIONAJ – SPAM =-.