Recomandare în 30 de secunde: Platforma Adoptă un țăran, care îți spune de la ce fermieri din zonă poți cumpăra produse

În recomandarea de astăzi de 30 de secunde vorbim despre adoptauntaran.ro, o platformă care-ți arată ce fermieri sunt în jurul orașului în care locuiești, ce produse îți poate oferi fiecare și cum îi poți contacta ca să cumperi produsele.

Acesta este al doilea clip din seria de recomandări în doar 30 de secunde. :D

Detaliile despre platformă le găsești aici: https://cristianflorea.ro/adopta-un-taran/

Posted by Cristian Florea on Friday, April 28, 2017

O parte interesantă a proiectului, pe care n-am apucat s-o spun în filmuleț, este că înainte să apară acolo, fiecare țăran este verificat de către un reprezentant al platformei, ca să se asigure că toți cei care doresc să se înscrie sunt într-adevăr fermieri care pot comercializa produse de țară de calitate.

Îmi place inițiativa și m-am gândit că ar fi păcat să nu vă povestesc despre ea. Mi se pare că dacă vei cumpăra de la vreun țăran de pe site veți avea amândoi de câștigat: tu vei consuma produse sănătoase, crescute cu grijă și fără chimicale, iar el va fi încurajat să facă mai departe ce-i place. :D

N-are rost să ne lungim mai mult, așa că te invit să intri pe platformă și să adopți un țăran. ?? Iar dacă vrei să vezi și alte recomandări în 30 de secunde, te invit aici.

5 Comments

  1. Eugen 28 aprilie 2017
    • Cristian Florea 2 mai 2017
  2. Enache Alexandra 1 mai 2017
    • Cristian Florea 2 mai 2017
  3. Cristian 27 februarie 2020

Leave a Reply