Afacere pe timp de criza

Ai nevoie de un magazin virtual cu care sa faci comert electronic ca sa poti incepe afaceri online. Nu conteaza ca e o afacere pe timp de criza, important este cu cine lucrezi.

Entelion Software ofera solutii enterprise de comert electronic si CRM (Customer Relationship Management) pentru afacerile noi sau vechi. Daca vrei sa incepi un magazin virtual si nu stii cum, Entelion Software iti sta la dispozitie si te ajuta indiferent de situatie. Afacerile vechi au nevoie de cresteri in vanzari si de un profit cat mai mare, iar cele noi de un inceput stralucit in online.

Folosind o platforma CMS (Content Management System) proprie numita Teamshare, Entelion Software iti promite un castig mult mai usor. Teamshare este o suita de aplicatii web-based, care poate fi folosita atat ca site de prezentare pentru o firma, cat si ca o platforma e-commerce, ajutandu-te la managementul preturilor, a stocurilor si a imaginilor produselor.

Nu trebuie sa ratezi ocazia de a-ti face firma sa creasca. Trebuie sa faci tot posibilul pentru a mari castigurile, iar primul si cel mai important pas este site-ul de prezentare si magazinul online.

Asadara, ce mai astepti? Enteloin Sotftware se afla la un click distanta, iar Teamshare-ul la inca vreo doua.

2 Comments

  1. Alex Dima 17 septembrie 2010
    • Cristian Florea 17 septembrie 2010

Leave a Reply