Ai văzut butonul cu care ceri recomandări de filme pe Facebook?

Până nu demult, dacă voiai să vezi un film şi aveai nevoie de recomandări, scriai în Timeline lucrul ăsta şi aşteptai să sară oamenii cu propuneri.

moviesFacebook a introdus ceva interesat zilele astea. Nu ştiu exact când a făcut modificarea, dar azi am primit de la Florin o notificare în care scria că ar vrea să vadă un film şi mă roagă să-i recomand unul. Am dat click, apoi mi-a apărut o listă cu filmele pe care le-am văzut eu şi am ales unul de-acolo.

După ce-am făcut asta, mi-a mai apărut o notificare în care scria că Florin a adăugat filmul recomandat de mine în lista filmelor pe care vrea să le vadă.

Mi se pare o mişcare cât de cât bună. Te duci pe profilul unui prieten care ştii că-i cinefil, apeşi pe butonul de recomandat de filme, apoi el alege din listă ce să-ţi recomande. E bine că are în faţă lista cu filme văzute şi îi e mai uşor să aleagă unul. Apoi tu îl pui automat în lista de filme de văzut, fără să stai să cauţi pe YouTube detalii despre film, aşa cum e în cazul în care ceri recomandări în Timeline.

Acelaşi buton apare şi dacă vrei să ceri recomandarea unei cărţi, a unui serial sau a unei trupe muzicale.

Cum ţi se pare?

Later edit: văd că îmi apare o căsuţă nouă şi pe profilul meu atunci când cineva îmi cere o recomandare.

facebook

Şi încă o poză:

ce-am recomandat

9 Comments

  1. Florin Andrei 5 februarie 2014
  2. Florin Andrei 5 februarie 2014
  3. Ziua de Maine 6 februarie 2014
  4. Chaika 9 februarie 2014
    • Cristian Florea 9 februarie 2014
  5. isshmen 13 februarie 2014
    • Cristian Florea 13 februarie 2014

Leave a Reply