Pe 3 aprilie alerg 10 kilometri la UNIQA Bucharest Run. Încă se mai fac înscrieri

Participarea cu echipa Kooperativa 2.0 la WinterTri mi-a redeschis apetitul pentru concursurile de alergare, așa că m-am gândit ca în acest an să bifez cât mai multe astfel de concursuri, că n-au cum să-mi facă rău. Dimpotrivă, mă motivează să mai ies la alergat și să nu mai lenevesc atât în timpul meu liber.

La UNIQA Asigurări Bucharest 10k& Family Run sunt 6 tipuri de curse, după cum urmează:

  • 10 km individual;
  • Cursa în scaun rulant
  • Ștafetă: 2 x 5 km;
  • Family Run & Walk: 2,9 km;
  • Cursa copiilor și părinților;
  • Cursa bebelușilor (într-un cort amplasat în Piața Constituției, copii mai mici de 18 luni concurează târâș pe o saltea specială, pe o distanță de maxim 5 metri).

Eu, la pregătirea pe care o am în momentul de față, aveam două variante: să mai găsesc pe cineva și să faci o ștafetă în cadrul căreia fiecare dintre noi să alerge 5 km sau să mă străduiesc să alerg singur cursa de 10 km. Bineînțeles, am ales varianta mai grea, ca să fie provocarea mai interesantă. 10 km știu că pot alerga, dar nefiind foarte antrenat, o să-mi fie foarte greu să scot un timp care să mă mulțumească (mi-am propus să scot undeva sub 55 de minute, fiind prima cursă de 10 kilometri din acest an).

Așa cum ziceam și în titlu, încă mai sunt locuri, iar dacă pe data de 3 aprilie vrei și tu să te relaxezi făcând mișcare, te invit să te înscrii aici. Mai multe detalii despre competiție găsești aici.

taxe de participare uniqa run

Leave a Reply