Ești pasionat de alergare? Hai la Sun Challenge Văcărești și faci o faptă bună prin participarea ta

Nu știu dacă știai, dar Bucureștiul adăposește primul Parc Natural din România situat în mediul urban. Se numește Parcul Natural Văcărești și este casa a sute de specii de animale și păsări, printre care și unele care sunt pe cale de dispariție.

Printre animalele care își desfășoară activitățile în Parcul Natural Văcărești se află și țestoasa de apă, singura specie de țestoasă semiacvatică nativă din fauna României. Parcul Natural Văcărești adăpostește 40 – 50 de exemplare ale acestor țestoase, iar pentru a supraviețui, au nevoie de ajutorul nostru.

Uite ce putem face

Pe 29 septembrie, Sun Plaza organizează o competiție de alergare numită Sun Challenge Văcărești. Banii strânși din taxele de participare în competiție vor fi folosiți în totalitate în programele de conservare ale țestoasei de apă.

Acum două săptămâni am fost și eu și-am vizitat traseul unde se va desfășura competiția și mi s-a părut un loc grozav de alergare, pe digul care înconjoară Parcul. Am făcut și un film de-acolo, care arată cam așa:

E fain să alergi în jurul unui loc atât de frumos, să te relaxezi făcând asta și să știi că implicarea ta contribuie la salvarea unor viețuitoare aflate pe cale de dispariție. Dacă vrei să fii unul dintre aceia care contribuie la această schimbare, te invit să te înscrii în competiție pe această pagină. Înscrierile sunt deschise până pe 21 septembrie, iar locurile sunt destul de limitate, așa că ar fi bine să te grăbești.

Totodată, poate ar fi o idee bună să-ți chemi și prietenii alături, să vă bucurați de competiție împreună, iar micile țestoase de apă sigur vor fi mai fericite, iar viitorul lor va fi mai liniștit datorită implicării voastre. 🐢

Hai să facem o schimbare împreună!

Leave a Reply