Am avut parte de cea mai delicioasă surpriză

Cine zicea că se pot face teste numai pe gadget-uri şi maşini? De teste pe mâncare n-aţi auzit? Ieri am primit de la Graffiti Foods o serie de bunătăţi în teste.

Începând cu o delicioasă costiţă de porc potrivită perfect cu un sufleu de ciocolată care mi-a făcut papilele gustative s-o ia razna şi terminând cu un tortelini bianco, alături de o bucăţică de cheese cake, cine ar mai fi putut testa şi Pizza Foccacia cu Parmesan?

Având o misiune foarte importantă, aceea de a-mi întreba gusturile câte ceva despre fiecare fel de mâncare enumerat mai sus, am reuşit, în cele din urmă, să gust din toate. Iar papilele, săracele, m-au certat pentru că n-am savurat destul mâncarea. Ce să-i faci? Aşa-i când mănânci ceva foarte gustos.

Permiteţi-mi să vă arat 4 poze cu ceea ce-am primit în teste. Ar mai fi fost şi sufleul de ciocolată pe-acolo, dar el cum m-a văzut mi-a zis „Mănâncă-mă! Lasă pozele!”, iar eu l-am ascultat.

Calitatea pozelor este aşa datorită telefonului meu special.

Apropo, sunt sigur că vă vor surâde ofertele pe care le găsiţi acum pe site, iar dacă mai vreţi detalii despre cât de bune sunt lucrurile pe care le-am mâncat, puteţi să mă contactaţi, dar eu nu răspund pentru eventualele salivări pe tastatură, să ştiţi.

2 Comments

  1. travelgossips 10 octombrie 2012
    • Cristian Florea 10 octombrie 2012

Leave a Reply