Am fobie de formulare de contact

Pagina de contact a blogului meu conţine doar o adresă de mail aruncată acolo. Ca să iei legătura cu mine, nici nu cred că-ţi trebuie mai mult. A, mai am butoane spre conturile de la reţelele sociale în sidebar. Te-ai putea folosi şi de alea.

contactNu mi-am pus un formular de contact pentru că, în trecut, unul nu voia să-mi trimită mailurile, iar eu mi-am dat foarte târziu seama de problema asta. De atunci am aşa, o fobie faţă de forumarele de contact. Dacă-mi las doar adresa de mail acolo nu mai depind de scripturile unui plugin, iar asta îmi oferă mai multă siguranţă. Iar dacă eşti în stadiul în care nu ştii să trimiţi un mail, nu cred că problema e de la mine.

Totodată, nu-mi place să completez formulare de contact. Nu ştiu niciodată dacă mailul ăla ajuns unde trebuie (după ce eşti păţit, parcă ţi-e teamă să te mai apropii de aşa ceva). În plus, câteodată vreau să trimit poze sau altfel de fişierele şi formularul de contact nu mă lasă să fac asta.

Uneori, după ce trimit un mail, îmi dau seama că s-ar putea să fi uitat să scriu ceva. Atunci recitesc rapid ce-am trimis, să mă asigur că aşa e. La formularele de contact nu poţi face asta, pentru că nu trimiţi mailul din cutia ta poştală electronică (vai, cum sună asta :))), ci te foloseşti de serviciile lor.

Voiam neapărat să scriu asta, pentru că zilele trecute am observat că un site pe care-l administrez avea vreo 30 de mailuri primite printr-un formular de contact. Pluginul instalat trebuia să trimită o notificare pe mail de fiecare dată când cineva completa formularul, doar că n-a făcut-o. S-a gândit să păstreze totul doar pentru el, în admin panelul WordPressului.

Într-o zi am să fac o petiţie împotriva formularelor de contact. :))

Tags:

13 Comments

 1. Ursul 20 ianuarie 2014
  • Cristian Florea 21 ianuarie 2014
 2. Gabriel Ursan 21 ianuarie 2014
 3. Tudor 21 ianuarie 2014
  • Cristian Florea 21 ianuarie 2014
 4. Tudor 21 ianuarie 2014
 5. rivi 24 ianuarie 2014
 6. Livia 25 ianuarie 2014
 7. Carmen 27 ianuarie 2014
  • Cristian Florea 28 ianuarie 2014

Leave a Reply