Am luat primul interviu din viaţa mea şi vreau să mă criticaţi

V-am mai spus de câteva ori pe-aici că îmi place la nebunie să învăţ şi că profit de fiecare ocazie care mi se iveşte ca să fac lucruri noi, din care să mă pot dezvolta personal şi să mă pot profesionaliza în munca pe care o desfăşor pe internet.

După ce am scris primul live blogging din viaţa mea, care a primit nişte reacţii pe care (sincer) nu mă aşteptam să le primească, a venit momentul unui nou pas în faţă: primul interviu din viaţa mea.

Pascal Prigent - GSKIntervievatul este Pascal Prigent, directorul general al GSK România, adică omul care reuşeşte să fie lider, tată a trei copii şi alergător de maraton în acelaşi timp, încadrându-se excepţional în aceleaşi 24 de ore pe zi pe care le avem cu toţii.

Întrebările şi răspunsurile le puteţi citi aici şi mi-ar face mare plăcere să-mi spuneţi cam cum a ieşit din punctul vostru de vedere. Adică ce-am făcut bine, dar, mai ales, ce n-am făcut bine.

Mulţumesc pentru că aveţi răbdarea să citiţi ce scriu de fiecare dată şi că, atunci când am nevoie de câte-o părere obiectivă (cum e în cazul de faţă), nu vă daţi în lături.

Acestea fiind zise, click aici ca să vedeţi întregul interviu.

8 Comments

  1. Madalin Blidaru 19 decembrie 2012
    • Cristian Florea 19 decembrie 2012
  2. Omega Peter 19 decembrie 2012
    • Cristian Florea 19 decembrie 2012
  3. cherestea 19 decembrie 2012
    • Cristian Florea 20 decembrie 2012
  4. Sergiu Nicola 19 decembrie 2012

Leave a Reply