Cel mai amplu concert byron de până acum se difuzează în cinematografe. Intrarea este liberă

După 7 ore de mers pe tren, am  ajuns pe 2 decembrie 2014 la Cluj-Napoca unde, la Teatrul Național de-acolo, prietenii de la trupa byron aveau să susțină cel mai amplu concert al lor de până atunci. Aniversau 8 ani de la înființare, așa că s-au gândit să facă un spectacol mare cu ocazia asta. Au făcut o colaborare cu Fanfara Militară Bistrița, l-au adus și pe violonistul Alexander Bălănescu, dar şi corul de elevi Excelsior și au ridicat în picioare cei aproape 1000 de oameni care au venit acolo special pentru ei. Au cântat pentru prima dată piesele byron cu ajutorul unei fanfare. Și a ieșit grozav!

Un concert excepțional trebuie salvat undeva, cumva, așa că trupa a adus o echipă întreagă de oameni pricepuți la montaj audio și video în așa fel încât toți doritorii să poată avea acasă înregistrarea concertului pe un DVD.

Pe la începutul lunii mai, concertul Electric Marching Band a început să fie difuzat pe HBO (și încă îl găsești și pe HBO GO, dacă vrei), iar acum urmează lansarea oficială a DVD-ului, care nu e una clasică, cu un concert de lansare înainte și punerea în vânzare a DVD-urilor, ci e puțin altfel, pentru că înainte de concert, vei putea vedea o proiecție a DVD-ului la Cinema City. Și avem următoarele coordonate:

– 5 septembrie, ora 11:00, Cinema City Iași (bd. Tudor Vladimirescu 2), sala 5
– 6 septembrie, ora 18:00, Cinema City Cluj (Iulius Mall, str. Alex. Vaida Voievod 53-55), sala 5
– 11 septembrie, ora 18:00, Cinema City București (AFI Palace, bd. Vasile Milea 4), sala 14

Intrarea la proiecție e gratuită și se face pe baza unei liste de înscriși. Dacă vrei să te înscrii, completează formularul de aici. Bineînțeles, la fiecare proiecție vor participa și membrii trupei, iar la final vor sta de vorbă cu publicul, pentru întrebări, poze, autografe etc.

Iar după ce vezi înregistrarea, poți asista și la concertul clasic de lansare (care se ține în toate orașele menționate mai sus), despre care poți afla mai multe aici.

Bineînțeles, eu nu lipsesc de la concertul din București pentru nimic. Și nici la proiecția de la cinema. :D

byron - electric marching band

Leave a Reply