9 trucuri pe care le poți încerca pe iPhone
Patru români au luat o glumă de pe 9gag și au transformat-o într-un joc pentru telefon. Care e chiar mișto
N-am să mă opresc niciodată din a promova lucrurile pozitive și campaniile de bine pe blog. Mi se pare că cei care au răbdare să intre și să vadă ce mai scriu trebuie să găsească aici articole interesante sau articole care să le arate că există și lucruri pozitive în țara noastră.
Ieri am citit că angajații Grupului CEZ România au înregistrat un audiobook. Am intrat pe link pentru că aveam impresia că e un audiobook despre energie (ceea ce, de altfel, ar fi fost interesant). Doar că e mai mult de-atât.
La începutul anului trecut au lansat o campanie prin care să-și încurajeze clienții să opteze pentru factura electronică în locul celei printate. Pentru fiecare client care-și activa factura electronică, cei de la CEZ România donau 1 leu pentru construirea unei platforme dedicată nevăzătorilor. Platforma se numește bibliotecadeenergie.ro și are nevoie de 25.000 de lei pentru a fi pusă la punct. Adică de 25.000 de oameni care care să activeze factura electronică. Când suma va fi strânsă, se va lansa cea mai complexă platformă culturală dedicată oamenilor nevăzători, cu peste 300 de audiobook-uri făcute special pentru ei.
Săptămâna trecută, 60 de angajați ai Grupului CEZ înRomânia au înregistrat primul audiobook din „Biblioteca de energie”: romanul „Luminița, mon amour”, publicat în urmă cu zece ani de scriitorul Cezar Paul-Bădescu. Un studio de înregistrare mobil a poposit în sediile din București, Pitești, Craiova, Târgu Jiu și Drobeta Turnu Severin, iar lectura angajaților CEZ a fost completată de cea a autorului, prezent în fiecare oraș pentru întâlnirea cu oamenii din companie.
Așadar, dacă ești abonat CEZ sau ai prieteni care primesc facturi de la ei, spune-le să opteze pentru factura electronică. Se face simplu, de aici.