Anunturi imobiliare

Anunturile imobiliare reprezinta, inca, un mediu lipsit de creativitate. Chiar daca online-ul a oferit sute de posibilitati vanzatorilor de imobiliare, se pare ca n-au stiut sa profite de nicio culoare de tehnologia in dezvoltare.

Lucrurile au inceput sa se schimbe. Imobiliare.net a devenit primul site de profil care permite anunturi video imobiliare, astfel, crescand considerabil credibilitatea oricarui anunt.

Usor si practic, poti adauga propriile imagini video atunci cand vrei sa vinzi ceva, astfel incat numarul de vizite inutile se poate reduce de pana la 5 ori. Cei care vor veni in vizita condusi de anunt, vor fi efectiv intersati de produs, iar sansele ca tu sa-ti vinzi marfa, va fi de pana la 8 ori mai mare.

Imaginile video reprezinta un mod extrem de confortabil prin care cumparatorul poate efectua un tur virtual al unei proprietati, accesand toate informatiile, in orice moment si din orice loc, fara a parasi locuinta personala. In acest mod, proprietati aflate la distante mari, vor fi accesibile oricui, prin efortul unui singur click.

Pentru a sintetiza scopul inventivei modalitati de promovare online, site-ul porneste de la sintagma „o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte” pe care o parafrazeaza adaugand ca „o imagine video valoreaza cat o mie de fotografii”. In cazul de fata, mai mult inseamna mai bun. Ce mai astepti?

4 Comments

  1. Marius Moga 14 aprilie 2010
  2. Andrei 14 aprilie 2010
  3. Tudor 14 aprilie 2010
  4. bogdan 14 aprilie 2010

Leave a Reply