Aplicația Google Maps îți calculează și în cât timp vine un Uber

Aseară am fost la Pukka Tukka (o să povestesc mai târziu ce-i acolo, că merită să mergi) și pentru că eram pe la Victoriei, m-am gândit să merg pe jos, știind că Pukka Tukka e undeva prin Piața Amzei, adică foarte aproape de Romană.

Ca să mă asigur că restaurantul este unde trebuie, am zis să dau și-un search pe Google Maps, moment în care am văzut că la traseu mi se sugerează să iau și-un Uber. Mai mult, îmi scrie și în cât timp ajunge și cam cât mă costă, ceea ce mi se pare foarte tare.

google maps si uber

Bineînțeles, am dat click acolo jos, pe Uber, să văd ce se întâmplă și mi s-a deschis aplicația. E foarte faină ideea de a integra Google Maps cu Uber. Mai trebuie să mai învețe Google Maps și când vin RATB-urile sau metroul și o să devină cea mai utilă aplicație de pe telefon. :D

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Vlad Ilaş 17 Iul 2015, ora 11:14

  Mie Google Maps îmi arăta programul autobuzelor care trec prin fața casei din Băneasa, 205 și 335, și chiar avea dreptate :)

  • Cristian Florea 20 Iul 2015, ora 09:21

   Eu am încercat o dată și nu a avut dreptate. Dar poate trebuie să mai insist. :))

 • Iulia 17 Iul 2015, ora 12:04

  Dar îți arată programul autobuzelor (nu știu de metrou). Fă o simulare, alege o rută mai lungă și vezi legăturile + orele la care pleacă autobuzele.

  • razvan 20 Iul 2015, ora 02:22

   pot sa confirm ca orele de plecare pt autobuze, afisate pe google maps, sunt bune. eu imi simulez ruta din casa, vad la ce ora trebuie sa-mi vina autobuzul iar apoi cobor, ca sa nu stau ca boul in statie, cand sunt 40 de grade.

  • Cristian Florea 20 Iul 2015, ora 09:22

   La metrou nu arată, iar la autobuze nu mergea bine când am încercat eu, dar am încercat o singură dată, ce-i drept. :D

 • Tiberiu Rus 17 Iul 2015, ora 22:29

  Stie Google Maps si orarul autobuzelor. Daca circuri frecvent cu ele si esti in oras, primesti atentionare cand pleaca ultimul autobuz spre casa si multe asemanatoare. Stie unde lucrezi, stie unde stai, stie tot.

  • Cristian Florea 20 Iul 2015, ora 09:22

   Pe asta cu atenționarea n-o știam. Ia să studiez mai bine. Mersi!