Apple a făcut un clip de 5 ore, filmat cu un iPhone, fără să-i reîncarce bateria

La cursurile de social media pe care le țin, când ajungem la partea de „Ce conținut să mai faci în social media”, le spun oamenilor să se gândească la probleme închipuite ale potențialilor clienți și să facă postări pe tema asta.

Spre exemplu, dacă ești un magazin online și livrezi în 24 de ore, poate ție ți se pare normal să faci asta, dar potențialii tăi clienți s-ar putea să comande de la concurență pentru că ea se laudă cu asta și au certitudinea că-și primesc produsul rapid. Faptul că ei nu comandă de la tine pentru că se gândesc că nu livrezi în 24 de ore e o problemă închipuită, pe care tu trebuie s-o rezolvi prin conținut.

Apple s-a descurcat întotdeauna foarte bine la a scoate în față anumite caracteristici ale produselor prin puterea exemplului. Vrei să arăți că iPhone-ul are o baterie care ține o grămadă? În loc să spui asta explicit, faci un film de 5 ore în care filmezi one-shot cu un iPhone a cărei baterie n-o reîncarci în timpul filmării.

În final demonstrezi că ține bateria mult, dar și că stabilitatea camerei și a sistemului de operare nu pot fi contestate, că tocmai au trecut un test care deși nu va fi făcut niciodată de un untilizator obișnuit, îl va motiva să-ți cumpere produsul pentru că știe că are pe ce să se bazeze.

Ei bine, dacă ai răbdare să vezi clipul de 5 ore, 19 minute și 28 de secunde, îl poți urmări aici:

Dacă vrei să vezi doar trailerul filmului, care are doar 1 minut și 33 de secunde, dă play mai jos:

Observ că Apple a început în ultima vreme o campanie mai complexă care să demonstreze cât de bună este camera foto de pe noile iPhone 11 și iPhone 11 Pro. Pe lângă competiția de fotografii Night Mode și filmarea de 5 ore de mai sus, mai sunt și două clipuri muzicale filmate în întregime cu noile iPhone-uri. Poți vedea cele două clipuri mai jos:

Iar dacă ești deții un iPhone și vrei să înveți să-l folosești mai bine, am făcut o serie de clipuri cu trucuri pentru iPhone.

Tags:

Leave a Reply