Ar trebui să pozez ce mănânc şi să pun pe Facebook?

Pam Moore este o tipă care lucrează în marketing de câţiva ani buni, este foarte pasionată de social media şi ţine traininguri despre online şi reţele de socializare. A scris pe la începutul lunii februarie un articol în care zicea că una dintre întrebările pe care le primeşte frecvent de la cei care vin la trainingurile ei este: „Ar trebui să postez pe Facebook poze cu ceea ce mănânc?”. Asta se întâmplă când încep discuţiile despre teama de a fi prezent în Social Media.

Practic, sunt oameni care au impresia că Social Media asta înseamnă, un loc în care să-ţi pui poze cu mâncare, să scrii ce faci, în momentul în care faci, să îţi expui viaţa personală pentru că (nu-i aşa?) toată lumea face asta. Nu credeam că e atât de uşor să-i faci pe oamenii care nu activează în online să aibă impresia că singurul mod prin care se pot integra şi ei este să facă lucrurile exact aşa cum le faci tu.

poza cu mancare in social media

sursa foto

Lasă un comentariu

4 comentarii

 • Emil Calinescu 8 Mar 2014, ora 14:42

  Asta inseamna AM DETALIAT PE BLOG? Ma gandeam ca e cu adevarat o detaliere… Ca explici cu adevarat.

  Eu, de exemplu, as fi incercat sa raspund la intrebare. Daca as raspunde cu DA ar fi grav? :)

  • Cristian Florea 8 Mar 2014, ora 20:44

   Detaliat înseamnă că am pus într-un context larg ce-am zis pe Facebook, cu link spre articolul iniţial şi toate cele. :)

 • ilyn 9 Mar 2014, ora 19:54

  Hmm… nu-s eu social media freak, dar sa postezi poze cu mancarea pe care o prepari e putin, dar doar putin cam ciudat, nu crezi? :D

  • Cristian Florea 10 Mar 2014, ora 11:46

   A, dar nu se rezumă totul la preparat. Pui poză cu ce mănânci, nu contează cine a preparat-o. :))