Am testat un aspirator robot: Xiaomi Roborock 2

Am testat un aspirator robot pe care-l controlezi de pe smartphone. Este vorba despre Xiaomi Roborock 2 și este unul dintre cele mai performante aspiratoare robot ale momentului.

Mi-a plăcut atât de tare încât, după ce l-am testat, am decis să mi-l cumpăr. :D

Iată clipul cu detalii:

Mi se pare una dintre cele mai bune achiziții făcute de mine în ultima vreme, pentru că mă scapă de o grămadă de muncă și-mi economisește foarte mult timp.

M-am obișnuit deja ca, o dată la două zile, când ajung la birou, să deschid aplicația aspiratorului robot și să-i spun să curețe casa. Pot să-l programez să facă și automat acest lucru, dar momentan sunt atât de entuziasmat de el încât îmi place să intru în aplicație, să-i dau play și să urmesc din când în când harta cu casa și cu cât din ea a reușit să curețe. :D

Dacă vrei să cumperi și tu acest aspirator robot, îl găsești aici. La momentul scrierii acestui articol e redus de la 2.299 de lei la 1.979 de lei.

Mai mult, în momentul în care am publicat clipul de mai sus pe rețelele sociale, am primit multe comentarii de la oameni care îl folosesc deja de 6 – 8 luni și care sunt foarte mulțumiți de achiziție. Practic, au confirmat și faptul că pe termen lung își face treaba. :D

Bineînțeles, dacă ai întrebări legate de acest aspirator robot, te rog să-mi spui și voi încerca să-ți răspund.

Tags:

Leave a Reply