Bă, da’ tu nu mai răspunzi la RT-uri?

Aşa cum probabil aţi observa în ultima vreme, nu mai spun „mulţumesc” atunci când cineva îmi dă ReTweet. Ca să nu existe cine ştie ce confunzii şi acuze la adresa mea, cum că mi s-a urcat la cap şi nu mai apreciez un share venit din partea celor care mă urmăresc, sau alte chestii de acest gen, m-am gândit să explic niţel.

Dacă nu mulţumesc, nu înseamnă că nu apreciez gestul vostru, doar că uneori sunteţi mulţi cărora trebuie să le zic „mersi”, iar asta ar însemna să trimit cel puţin 2-3 tweet-uri pe zi numai cu mulţumiri. Mie nu mi-e greu, dar alţii care mă urmăresc, s-ar putea să nu aprecieze asta.

În plus, TweetDeck-ul nu-mi arată mereu toate RT-urile (iar pe twitter.com nu prea intru) şi mă trezesc aproape de fiecare dată că spune unu: „băi nenea Grim, da’ matale le zici mersi la toţi numai mie nu?”. E fără intenţie, să ştiţi.

Al treilea motiv ar fi mai mult o aroganţă de-a mea, dar pe care am testat-o pe propria-mi piele, deci nu vorbesc aşa, în necunoştinţă de cauză. Când dai RT, o faci pentru că-ţi place articolul respectiv şi pentru că vrei să-l vadă şi cei care te urmăresc pe tine. Eu n-am dat niciodată un RT ca să mă bag în seamă şi să văd cum aruncă oamenii cu „mulţumesc” în mine. E lesne de înţeles că ei îmi sunt recunoscători pentru share, dar asta nu înseamnă că trebuie să-mi spună asta la fiecare RT pe care-l dau.

Just my 2¢ :)

Apropo, cu ocazia acestui articol, ţin să vă mulţumesc pentru RT-urile pe care mi le-aţi dat până acum şi pentru cele pe care o să mi le daţi de acum în colo.

Tags:

9 Comments

 1. andrei 30 aprilie 2011
  • Cristian Florea 30 aprilie 2011
 2. Pavel 30 aprilie 2011
  • Cristian Florea 30 aprilie 2011
 3. Iulia 30 aprilie 2011
  • Cristian Florea 30 aprilie 2011
 4. Rux 1 mai 2011
 5. Stefan Murgeanu 2 mai 2011
  • Cristian Florea 2 mai 2011

Leave a Reply