Beck’s înfrumusețează Bucureștiul cu cel mai mare desen graffiti din țară. Și putem alege noi ce să conțină

Îmi plac brandurile care gândesc proiecte pentru înfrumusețarea orașelor în care ne aflăm. Astăzi vreau să-ți povestesc despre Beck’s și despre cel mai îndrăzneț proiect graffiti de până acum, în care echipa Sweet Damage Crew (care, printre altele, a desenat asta și asta) va avea de făcut un graffiti pe o suprafață de 360 de metri pătrați.

Pictura murală va fi în Regie, pe Splaiul Independenței, nr. 267, iar ce-o să conțină alegem noi, votând. Avem de ales între 3 desene. Din punctul meu de vedere, toate sunt faine, dar numai unul poate deveni parte din Bucureștiul frumos, acela care să te lase cu gura căscată când treci pe-acolo și acela care o să-i determine pe toți cei care îl vizitează să facă o poză și s-o urce pe net. Avem nevoie de un București mai colorat, ca să mai ascundem griul clădirilor de acum. Și mă bucur că sunt branduri care vor să facă asta și care au decis să ne întrebe și pe noi ce vrem și să ne lase să alegem ce ne place cel mai mult. Apropo de asta, avem de ales una dintre picturile de mai jos:

Gândește-te care dintre ele ți se pare cea mai faină, apoi intră pe această pagină și votează-ți preferata. Pictura cu cele mai multe voturi va fi desenată în Regie, pe un perete de 360 de metri pătrați. Din câte știu eu, acesta ar fi cel mai mare graffiti de la noi din țară. Și-l merităm. Și mă bucur că Beck’s a ales să-l facă. ??

Încă ceva, votarea se încheie pe 26 octombrie. Apoi, pe 18 noiembrie, va fi un party de lansare, unde invitatul special e Macanache. Dar o să-ți dau eu mai multe detalii la momentul potrivit. Acum hai să votăm, să alegem cea mai faină pictură pentru acel perete și să le spunem și prietenilor să voteze.

Tags:

3 Comments

  1. Andrei Manea 24 octombrie 2016
    • Cristian Florea 28 octombrie 2016
  2. Adrian S. 24 octombrie 2016

Leave a Reply