E chiar faină ideea asta: aplicație de pariuri cu comandă vocală

Săptămâna trecută am fost la evenimentul de lansare în România al platformei betano.com, un site care-ți permite să pariezi pe tot felul de lucruri, de la meciuri din toate sporturile, la cine o să câștige alegerile în SUA, la diverse competiții de DOTA 2 sau ce se întâmplă în nu-știu-ce serial. Pe lângă site, au și aplicație mobilă de pariuri, bineînțeles, iar pe iPhone e opțiune de comandă vocală, care funcționează și în limba română. :D

Ideea e în felul următor: ei au cumpărat licențe pentru a face streaming pentru vreo 24.000 de evenimente sportive, iar când alegi să te uiți la unul dintre ele, poți să-i zici aplicației: 10 lei pe echipa X, iar aplicația pariază instant acea sumă. E fain că poți să te uiți la evenimentele live și fără să pariezi sau să plătești ceva. E de-ajuns să-ți faci cont.

Mai mult, poți naviga prin aplicație cu ajutorul comenzii vocale. Poți să-i zici: „baschet spaniol” și te duce pe pagina cu meciurile de baschet din Spania sau poți încerca „Liga Campionilor” sau orice alte cuvinte cheie îți trec prin minte.

betano - aplicație de pariuri cu comandă vocală

 

Eu nu sunt pasionat de pariuri, dar m-a atras ideea de live streaming și de comandă vocală. Dacă te pasionează și pe tine, caută aplicația în App Store și Google Play. :D Și dacă pariezi, fă-o cumpătat.

One Response

  1. Alexandru Ciocan 8 iunie 2016

Leave a Reply