Blocati-va tastatura

Astazi, ca in fiecare duminica, pe blog va fi prezenta o scriere ce va cuprinde scurte si un video: :)

– am aflat ca trebuie sa platesc 1000 RON daca vreau sa mai pun pe blog filmulete de pe site-uri gen YouTube, Trilulilu, PeŢeava, chiar daca eu sunt cel care le uploadeaza de fiecare data. Well…tot o sa uploadez pe YouTube filmuletele de duminica numai ca sa le fac in ciuda celor care au dat legea asta stupida si sa le arat ca nu platesc >:)
– ieri, desi a fost o zi putin friguroasa a fost destul de ok, m-am dat cu placa, m-am intalnit cu cativa friends si am facut diferite chestii
– miercuri imi vin axele \:D/ … mi-am comandat de pe internet axe Tensor pentru placa si deabia astept sa vina si sa le probez :> .Cele pe care le folosesc acum sunt Iron si nu prea ma incanta … totusi m-au tinut doua luni si jumatate
– poate va intrebati de la ce vine titlul…o sa vedeti in videoclipul urmator (pe care mi-l pun tot pe YouTube ca sa moara astia de dau legi fara fara sa gandeasca >:) )

Saraca fata…a dezamagit-o respectivul :))

P.S.: Succes la scoala! =:)
P.P.S: Care sunt scurtele tale de duminica? :>

Lasă un comentariu

7 comentarii

 • nullbyte 19 Oct 2008, ora 14:49

  :)) Tare clipul ;))

  Apropo, tu mă cunoşti din altă parte decât ÎnvăţămNET cumva? :-?

 • Grim_Cris 19 Oct 2008, ora 15:13

  nop … nu cred..de fapt..sigur nu ;))
  Commentul acela pe blogul tau :-? .. pai incercam sa-ti ridic moralul :)

 • TheBes7 19 Oct 2008, ora 17:15

  Super :))) Îmi place :D

 • D 22 Oct 2008, ora 10:21

  ha! :))

 • N 26 Oct 2008, ora 14:30

  Vaai :)) extraordinar clipul :))
  Mai pateam si eu cand aveam telefon fara clapita sa uit sa blochez tastatura si trimiteam cateodata cate 50 de mesaje (nu glumesc..am trimis 50 :(( ) fara continut la prima persoana si agenda mea 8-| . Si sms-urile alea nu erau pe gratis :))
  Pe mine cand ma mai suna vreun idiot si vorbea acolo prostii ii puneam muzica si lasam telefonu deschis pentru ca inainte primeam bonus pentru fiecare 60 de minute vorbite si na daca individu avea bani..faceam si eu bani pe seama lui :))

 • N 26 Oct 2008, ora 15:01

  Dar nu am patit chestia asta :> (din fericire) :-s bine ca am telefon cu clapita acum >:)
  Oricum…si acuma daca cineva m-ar stresa la telefon tot i-as pune muzica, chiar daca nu mai primesc bani :-<

 • Grim_Cris 26 Oct 2008, ora 14:40

  Si daca pateai tu ceva de genu? Adica apelai fara sa vrei si fara sa-ti dai sema si cel care primea apelul iti punea muzica? Iti manca toti banii >:)