Un blogger a făcut un film, iar filmul o să apară la cinema din 17 decembrie

Despre Filmul Usturoi am mai scris, atât eu, cât și alți oameni din blogosferă. Și de fiecare dată spuneam că abia așteptăm să apară în cinema, să-l vadă toată lumea, nu doar noi, ăștia de avem un blog sau mergem pe la festivaluri de film.

Iar ieri a fost făcut anunțul: Filmul Usturoi apare în cinema în România pe 17 decembrie. Iar dacă ești în străinătate, îl poți vedea pe vimeo.

Pentru mine, Filmul Usturoi a fost ca o confirmare că cinematografia românească poate să facă și altceva în afară de lungmetraje despre comunism sau sărăcie. Radu a muncit la el 5 ani de zile, cu bani aduși de-acasă și cu numai-el-știe-câte nopți nedormite. Din punctul meu de vedere, a meritat toată munca, pentru că a ieșit un produs super bun. Deși l-am văzut, abia aștept să ajungă în București ca să-l mai văd o dată. Și ca să le spun și prietenilor mei să meargă să-l vadă. Și să-i îndemn să le spună și prietenilor lor să-l meargă să-l vadă. Și apoi să-i îndemn să le spună și prietenilor lor să le zică prietenilor prietenilor lor să meargă să-l vadă. Și apoi… ai prins ideea.

Orarul proiecțiilor arată cam așa:

Cluj-Napoca:
– cinema Mărăști, 17 decembrie, ora 10:00 și 19:30, intrare liberă;
– cinema Victoria, 17 decembrie, ora 13:00;
– luna ianuarie – peste tot, în toate sălile în care putem ajunge.

Zalău:
– Sala Transilvania, sperăm că tot pe 17 decembrie (vă confirm luni la prânz)

Toată țara: în ianuarie. Dacă aveți vreun cinema cu proiector și sonorizare decentă în oraș și doriți să vină filmul la voi, puteți scrie pe filmulusturoi [at] gmail punct com. Mulțumim TNT-ului care ajută și în acest sens.

Vimeo:
– din 17 decembrie, numai din afara României. Valabil numai 2 săptămâni, de vizionat și mai târziu de descărcat. Disponibil pe filmulusturoi.ro și pe pagina dedicată (care acum este în construcție, dar va fi vimeo.com/ondemand/filmulusturoi sau vimeo.com/ondemand/TransylvanianGarlic)

Și, bineînțeles, trailerul:

3 Comments

  1. Diana Solomon 8 decembrie 2015
    • Cristian Florea 14 decembrie 2015
  2. Eugen 10 decembrie 2015

Leave a Reply