Bloggeriţa numită „Traveler of The Year” s-a mutat la Sibiu

Nu puteam să nu tratez subiectul ăsta, pentru că în proiectul despre care urmează să-ţi povestesc au fost implicaţi câţiva prieteni dragi. Iniţiativa se numeşte #mySibiu şi e cam aşa: bloggerii din străinătate care vor să viziteze Sibiul, intră pe site, anunţă că vor să vadă oraşul şi stabilesc exact când, iar iniţiatorii proiectului se zbat să-i facă rost de reducere la cazare şi mâncare (sau chiar gratuitate, dacă e un blogger mai influent) şi să-i stabilească un traseu cu locuri pe care să le viziteze, dar să-i recomande şi diverse activităţi pe care să nu le rateze. Cei care se ocupă de asta sunt Tudor, Cezar şi Răzvan, iar după primul val de bloggeri care au trecut prin Sibiu, deja se conturează un portofoliu de articole foarte interesant.

Dar mi-a atras foarte tare atenţia faptul că e o bloggeriţă pe care-o cheamă Christine Gilbert, declarată de către revista National Geographic „Traveler of The Year” în anul 2013, s-a îndrăgostit atât de tare de Sibiu, încât s-a mutat cu totul acolo, până când îşi termină de scris o carte de călătorii. Putea alege orice loc din lume ca să facă asta (la cât a călătorit, nu cred că-i era greu), dar a preferat să rămână în Sibiu şi nu pot decât să mă bucur.

De menţionat ar mai fi şi Erick Heaggans din Texas, SUA, care şi-a anulat o vacanţă în Franţa ca să vină în Sibiu. După ce s-a terminat excursia, a plecat, dar s-a întors peste 2 luni ca să vadă Sighişoara, Braşov şi Cluj-Napoca. Mai mult, a fost cu noi #priNeamt. :D

Mai are cineva nevoie de argumente cum că România e o ţară frumoasă şi că poate fi apreciată de străini?
mySibiu (1)

2 Comments

  1. doru 15 septembrie 2014
    • Cristian Florea 16 septembrie 2014

Leave a Reply