Când un artist nu mai livrează conţinut

Vă rog să vă gândiţi pentru două minute la cântăreţii care vă plac, dar n-au mai apărut cu nimic de ani de zile. Gata? Bun, acum să ne gândim puţin la motivele pentru care a intervenit pauza asta.

Când sunt întrebaţi de jurnalişti de ce nu mai livrează nimic de ani de zile, majoritatea dintre ei bagă placa aia cu „nu mai am timp”, sau „am alte proiecte pe care mă focusez”. Din punctul meu de vedere, faza asta cu lipsa de timp arată faptul că artistul n-a ţinut cine ştie ce la fani în perioada în care chiar făcea ceva.

Dacă ţii la fani, nu există „nu am timp”, ci „nu mă străduiesc destul”. Iar aia cu „am alte proiecte” mă duce cu gândul la faptul că ai alte proiecte tot în zona asta muzicală, că doar de-aia eşti cântăreţ. Din păcate, observ că nu se mai aude nimic de la foarte mulţi care „au alte proiecte”.

MetallicaPe cei de la Metallica i-am apreciat întotdeauna pentru că au ştiut cum să creeze conţinut tot timpul. Deşi s-au înfiinţat în 1981, adică ar fi avut când să epuizeze subiectele, să rămână fără timp, sau să-şi găsească alte proiecte, au scos câte-un album la fiecare 3-4 ani şi nu s-au oprit din a face concerte, iar lucrul ăsta mi se pare grozav.

Mno, poate aveţi şi alte puncte de vedere, că eu cam asta cred.

8 Comments

 1. FILG 15 iulie 2012
  • Cristian Florea 15 iulie 2012
 2. RR 15 iulie 2012
  • Cristian Florea 15 iulie 2012
 3. Robciuc Ioan 16 iulie 2012
  • Cristian Florea 16 iulie 2012
 4. Adrian Anghel 16 iulie 2012
  • Cristian Florea 16 iulie 2012

Leave a Reply