Care-i cel mai drag articol scris pe blog

Acum vreo doi-trei ani era tare la modă în lumea asta doi zero să ne împărţim lepşe unul altuia. Adică eu scriam despre un subiect şi te provocam şi pe tine să scrii. Dacă n-o făceai nu păţeai nimic, dar existau destule şanse să nu mai primeşti altă leapşă de la mine (sîc!).

Aşa am primit zilele trecute de la Tudor o leapşă prin care-mi spune să aduc aminte cititorilor de cel mai drag articol pe care l-am scris vreodată pe blog. Cum n-am mai primit de mult o leapşă, n-am putut să refuz.

M-am apucat să-mi răsfoiesc articolele ca să-mi dau seama care ar putea fi norocosul care să merite nominalizarea în postarea asta, apoi mi-am dat seama că trişez, pentru că cel mai drag articol ar trebui să-mi rămână întipărit în minte, nu să-l caut eu, aşa că m-am întrebat care-i primul articol din arhivă care-mi vine în minte, iar răspunsul a fost ăsta: 19 lucruri pe care le-am învăţat până la 19 ani. L-am scris în iulie 2012, iar o parte dintre ele mi se par deja nişte clişee ieftine, dar cred că evoluţia fix asta înseamnă, să citeşti ce-ai scris în trecut şi să nu-ţi mai convină la fel de mult ca atunci când ai apăsat pe butonul „Publică”.

Îi dau leapşa mai departe lui Adi, care a împlinit recent 7 ani de blogging, deci are de unde alege, dar şi Simonei, care cred că s-a apucat de blogging după ce a apus perioada lepşelor (sau ai prins-o?). :D

Iar dacă mai e vreun blogger care vrea s-o ia pe blogul lui, nu mă deranjează. Numai să lase link-ul într-un comentariu, să vedem şi noi.

Tags:

9 Comments

 1. Rica Mihai 6 iunie 2014
  • Cristian Florea 6 iunie 2014
 2. Tudor 6 iunie 2014
  • Cristian Florea 7 iunie 2014
 3. Adi 7 iunie 2014
  • Cristian Florea 7 iunie 2014
 4. Andrei Banu 10 iunie 2014
  • Cristian Florea 10 iunie 2014
   • Andrei Banu 10 iunie 2014

Leave a Reply