Care-i spectacolul meu de stradă preferat de la #FITS2015

E primul an când ajung la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și, în același timp, e pentru prima oară când văd spectacole de stradă în cadrul unui festival. E fain aici, la FITS, că sunt vreo 10 spectacole de stradă care se repetă zilnic de câte două ori, ca să ai cum să le vezi pe toate în două-trei zile. După ce am văzut mare parte dintre spectacolele de stradă de anul acesta, am concluzionat că Les Dudes sunt preferații mei. De ce? Pentru că sunt amuzanți, energici și, mai mult de-atât, m-au impresionat grozav și iremediabil când am văzut că folosesc în numărul lor o bicicletă fixă (de care am și eu de vreo săptămână). Iar partea de bicicletă a numărului lor arată cam așa:

A fost amzuant că la un moment dat au apărut cu un fel de făclii pe care le tot aruncau de la unul la altul (ca aici) și când le-a văzut, un copil a exclamat plin de uimire: Wooow, ăsta face grătar! :)))

Printre altele, mi s-a mai părut super-amuzant Cascadorul Ernest (mereu are cuvintele la el. Poate face o poantă bună despre orice obiect :))) și mi-a plăcut mult și Spectacolul Tobelor.

Apropo, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu are loc până pe 21 iunie. Este cel mai mare festival de acest gen din România și al treilea din Europa. :D

Leave a Reply