Am povestit despre #casastiti cu cei de la Ideas Chat [video]

Ideas Chat este un proiect început de Maria și Florin Despa. Ei s-au specializat de-a lungul timpului în realizarea de clipuri video pentru clienți corporate. Totuși, pentru că voiau să aibă și un proiect în care să-și stabilească singuri brief-ul, au început Ideas Chat, locul în care prezintă prin intermediul clipurilor video proiecte pe care le consideră frumoase, interesante și care merită mai multă atenție.

Într-o zi m-au sunat și mi-au spus că le place proiectul #casastiti și că ar vrea ca el să fie subiectul următorului clip video de pe pagina Ideas Chat. N-am ezitat nicio secundă și le-am zis: „Ok, hai să facem”, iar 3 zile mai târziu filmam. Ce-a ieșit? Poți vedea mai jos.

CURIOZITĂȚI CU #hashtag

Cristian Florea, atotștiutor la #casăștiți, a transformat o postare pe contul personal de Facebook într-o comunitate activă de curioși.

CC: casastiti

Posted by Ideas Chat on Wednesday, July 12, 2017

Pe lângă clipul de mai sus mai găsești pe pagina Ideas Chat o mulțime de povești interesante culese de către Maria și Florin. Le poți accesa, aici. Iar mai jos poți da like paginii. :D

2 Comments

  1. Ionut 17 iulie 2017
    • Cristian Florea 17 iulie 2017

Leave a Reply