Cum poți câștiga o Dacia Duster dacă faci cumpărături la Brico Depot

Dacă ai intrat aici doar pentru a afla cum poți câștiga o Dacia Duster dacă faci cumpărături la Brico Depot, intră pe această pagină și o să găsești toate detaliile de care ai nevoie. E bine să știi că sunt puse la bătaie 3 mașini Dacia Duster, deci ai mai multe șanse de câștig. Detalii sunt aici.

Dacă ai venit și pentru poveste, citește în continuare. 😁

Deși afară încă sunt temperaturi din două cifre, iar prima începe cu 3, să știi că până la Crăciun mai ai aproximativ 120 de zile, deci 4 luni fix. Asta înseamnă că ușor-ușor o să se răcească temperatura și o să începi să te gândești la sistemul de încălzire și la cum îl pregătești pentru sezonul rece.

Ei bine, cei de la Brico Depot s-au pregătit deja pentru asta, motiv pentru care au lansat un catalog denumit „Încălzire și confort” care îți arată ce produse din categoria asta găsești în magazine.

Înainte să spui că e prea devreme să te gândești la încălzire, lasă-mă să-ți amintesc de cele 3 mașini Dacia Duster despre care discutam mai sus și despre faptul că orice cumpărături în valoare de minimum 200 de lei faci la Brico Depot, intri în cursa pentru una dintre cele 3 mașini dacă îți înscrii bonul aici.

Cumpărăturile pot fi din orice categorie, nu neapărat din cea de „Încălzire și confort”, dar dacă nu prea știi ce ar trebui să mai cumperi prin casă, să știi că nu e nimic anormal în a te pregăti pentru iarnă.

În ceea ce mă privește, locuiesc într-un bloc fără centrală termică, motiv pentru care la fiecare început de iarnă am o perioadă de frig în casă, asta pentru că afară e destul de frig cât să fie casa rece, dar nu atât de mult încât să pornească și căldura.

Astfel, în ultimii ani am tot căutat soluții de încălzire pentru perioada aceea friguroasă și, după ce am folosit aeroterme și reșouri, anul acest am ajuns să împușc doi iepuri dintr-o lovitură: am luat un aer condiționat care are și funcție de încălzire. Pentru răcire funcționează perfect, iar la partea de încălzire o să-ți spun prin noiembrie cum stă treaba.

Oricum ar fi, te invit să arunci o privire peste catalog, că sigur te va inspira. 😁

Cum poți câștiga o Dacia Duster dacă faci cumpărături la Brico Depot

Leave a Reply