Am câştigat un concurs de şutat la poartă. Fără să mă pricep la fotbal.

Începând de azi şi până pe 4 iulie, dacă treci prin Sun Plaza Shopping Center, poţi şuta de la 7 metri la poarta din imaginea de mai jos.

poarta care iti aduce 500 000 lei sun plaza

Dacă din 6 încercări nimereşti o dată în gaura aia din stânga, te califici în finală. Finala e între 5 şi 6 iulie, iar atunci în poartă vor apărea două găuri (cea care-i acum şi încă una la vinclu). Ai tot 6 încercări, iar dacă reuşeşti să dai 3 mingi în gaura de jos şi 3 în gaura din vinclu, câştigi 500 000 de lei (garantat, fără trageri la sorţi). Dacă nimereşti numai câteva, ai diverse premii de consolare, constând în sisteme home cinema, televizoare Smart TV, telefoane Sony Xperia Z şi vouchere valorice.

Azi am fost invitat la evenimentul de lansare al porţii, ca să-i zic aşa. Printre invitaţi a fost şi naţionala de fotbal a artiştilor, adică: Aurelian Temişan, Adrian Enache, Andrei Ştefănescu şi Kamara Ghedi (Alb Negru), Rareş Varniote şi Bogdan Taşcău (Free Deejays).

Au făcut întâi ei între ei o competiţie de şutat la poartă, din care a ieşit câştigător Andrei de la Alb Negru (din 6 încercări, a nimerit 4), apoi am făcut noi, bloggerii, o competiţie asemănătoare. Şi nu ştiu cum, dar am câştigat-o eu, cu două încercări reuşite. :)) Aşa mi-am adăugat la colecţia de medalii strânse la Bucureşti şi o cupă.
cupa plaza

Apoi am făcut finala finaliştilor, în care eu şi Andrei am şutat de câte 6 ori la poartă, moment în care fiecare a marcat câte două goluri. În prelungiri, am şutat de câte 3 ori fiecare. El a dat două goluri, iar eu am ratat primele două lovituri. Totuşi, ne-am distrat pe cinste, iar eu am plecat acasă gândindu-mă că nici n-aş fi putut spera vreodată că o să iau o cupă pentru şutat la poartă, că nu prea mi-a plăcut fotbalul de mic şi nu ştiu să şutez cum trebuie.

Mai multe detalii despre campanie găseşti aici. Eu mă duc să deschid berea campionilor. :))

Leave a Reply