Câştigătorii celor 4 biciclete roşii

Aproximativ 140 de poveşti am avut de citit la concursul cu bicicletele. Am observat că la majoritatea comentatorilor, cea mai faină amintire cu bicicleta este momentul în care au învăţat să pedaleze, lucru care arată că dacă ai două roţi şi două pedale, nu-ţi mai trebuie altceva ca să faci o primă impresie bună.

Mi-ar fi plăcut să pot da 20 de biciclete, pentru că atâtea comentarii am pus deoparte după prima selecţie. Din păcate, din acelea 20, a trebuit să selectez doar 4. A fost incredibil de greu şi, sincer să vă spun, singura metodă prin care am putut renunţa la 16 din acele 20 de comentarii a fost să găsesc în poveştile de-acolo ceva care să-mi amintească de vreo întâmplare de-a mea cu bicicleta. Şi, pe lângă asta, să găsesc în unele din ele ceva ce n-am mai găsit în altele. Unii chiar au încercat să se diferenţieze de toţi ceilalţi prin stilul de scris (că povestea oricum era diferită) şi n-aveam cum să nu premiez asta. Da, ştiu, sunt subiectiv, dar tocmai acesta este şi motivul pentru care sunt singurul membru al juriului, că alegerea trebuie să fie subiectivă.

Am apreciat că mulţi dintre voi au zis că indiferent dacă or să câştige sau nu, se bucură şi îmi mulţumesc pentru că i-am făcut să-şi amintească de poveştile faine întâmplate cu bicicleta. Pentru mine, ăsta e adevăratul câştig. Nu faptul că am strâns aproape 140 de poveşti aici, ci faptul că v-am făcut pe voi să vă simţiţi bine povestindu-le.

Ca să n-o mai lungesc prea mult, cei 4 câştigători sunt, în ordinea în care au lăsat comentariile (dacă daţi click pe numele lor, o să fiţi trimişi la comentariul pe care l-au publicat): Anca Spanu, Simona, Roxana N. şi Bogdan Frunză.

Felicitări atât câştigătorilor, cât şi celorlalţi participanţi. Sunteţi aşteptaţi cu toţii azi şi mâine în Parcul Izvor la Bike Fest. Iar câştigătorii îşi pot revendica premiile de la cortul Coca-Cola.

P.S.: Mulţumesc, Bicicleta Roşie, pentru premii!

15 Comments

 1. DIANA Daniela 14 septembrie 2013
 2. Refu 14 septembrie 2013
 3. Pato Basil 14 septembrie 2013
 4. Madalin Blidaru 14 septembrie 2013
 5. Crintea Valerica 14 septembrie 2013
  • Cristian Florea 15 septembrie 2013
 6. Anca Spanu 14 septembrie 2013
  • Cristian Florea 15 septembrie 2013
 7. Alex 15 septembrie 2013
 8. Perfectbike.ro 20 septembrie 2013

Leave a Reply