Câştigătorii celor 4 biciclete roşii

Aproximativ 140 de poveşti am avut de citit la concursul cu bicicletele. Am observat că la majoritatea comentatorilor, cea mai faină amintire cu bicicleta este momentul în care au învăţat să pedaleze, lucru care arată că dacă ai două roţi şi două pedale, nu-ţi mai trebuie altceva ca să faci o primă impresie bună.

Mi-ar fi plăcut să pot da 20 de biciclete, pentru că atâtea comentarii am pus deoparte după prima selecţie. Din păcate, din acelea 20, a trebuit să selectez doar 4. A fost incredibil de greu şi, sincer să vă spun, singura metodă prin care am putut renunţa la 16 din acele 20 de comentarii a fost să găsesc în poveştile de-acolo ceva care să-mi amintească de vreo întâmplare de-a mea cu bicicleta. Şi, pe lângă asta, să găsesc în unele din ele ceva ce n-am mai găsit în altele. Unii chiar au încercat să se diferenţieze de toţi ceilalţi prin stilul de scris (că povestea oricum era diferită) şi n-aveam cum să nu premiez asta. Da, ştiu, sunt subiectiv, dar tocmai acesta este şi motivul pentru care sunt singurul membru al juriului, că alegerea trebuie să fie subiectivă.

Am apreciat că mulţi dintre voi au zis că indiferent dacă or să câştige sau nu, se bucură şi îmi mulţumesc pentru că i-am făcut să-şi amintească de poveştile faine întâmplate cu bicicleta. Pentru mine, ăsta e adevăratul câştig. Nu faptul că am strâns aproape 140 de poveşti aici, ci faptul că v-am făcut pe voi să vă simţiţi bine povestindu-le.

Ca să n-o mai lungesc prea mult, cei 4 câştigători sunt, în ordinea în care au lăsat comentariile (dacă daţi click pe numele lor, o să fiţi trimişi la comentariul pe care l-au publicat): Anca Spanu, Simona, Roxana N. şi Bogdan Frunză.

Felicitări atât câştigătorilor, cât şi celorlalţi participanţi. Sunteţi aşteptaţi cu toţii azi şi mâine în Parcul Izvor la Bike Fest. Iar câştigătorii îşi pot revendica premiile de la cortul Coca-Cola.

P.S.: Mulţumesc, Bicicleta Roşie, pentru premii!

Lasă un comentariu

15 comentarii

 • DIANA Daniela 14 Sep 2013, ora 09:08

  felicitari castigatorilor

 • Refu 14 Sep 2013, ora 09:38

  Încă 4 oameni fericiți în lume, nu e rău deloc!

 • Pato Basil 14 Sep 2013, ora 11:00

  felicitari pentru concurs!

 • Madalin Blidaru 14 Sep 2013, ora 11:59

  Felicitari pentru implicarea in organizarea concursului!

 • Crintea Valerica 14 Sep 2013, ora 13:06

  felicitari castigatorilor ca au atins corzi sensibile. Felicitari si tie ca ai facut 4 oameni fericiti !

  • Cristian Florea 15 Sep 2013, ora 13:27

   Mulţumesc! Atât pentru cuvintele frumoase, cât şi pentru povestea înscrisă în concurs.

 • Anca Spanu 14 Sep 2013, ora 19:46

  Multumesc din suflet pentru premiu! AStazi, cand am luat bicicleta am trait acelasi sentiment ca in copilaria mea. Multumesc si celor care au comentat aici si au transmis un gand bun castigatorilor.

  • Cristian Florea 15 Sep 2013, ora 13:26

   Felicitări încă o dată! Mă bucur că am putut aduce un zâmbet pe buzele câştigătorilor :D

 • Alex 15 Sep 2013, ora 01:20

  felicitari pentru concurs si felicitari castigatorilor!

 • Perfectbike.ro 20 Sep 2013, ora 16:31

  Felicitari pentru initiativa!