Cât de mult contează un mulţumesc

Primesc pe mail tot felul de comunicate de presă, mai mult sau mai puţin legate de sport, în care oamenii îmi spun despre ceea ce organizează ei. Dacă mi se par interesante, le public pe sportlocal.ro sau le trimit mai departe celor care cred că sunt în target.

Azi am publicat o informaţie despre o campanie desfăşurată de vreo 8 ani încoace de către MOL România şi Fundaţia Pentru Comunitate. Ei sprijină cu bani sportivii şi artiştii. Mi s-a părut o idee bună de dat mai departe, mai ales că MOL şi Fundaţia pentru Comunitate ajută performanţele în sport şi artă fără să ceară nimic în schimb.

Aşa cum fac de obicei când public informaţii dintr-un comunicat de presă, şi de data asta am dat reply mailului primit cu un link spre articol, ca să ştie oamenii că mi s-a părut faină ideea şi am dat-o mai departe. 2 minute mai târziu, primesc un mesaj de mulţumire pe email. Multă lume răspunde şi mulţumeşte pe mail, pentru că sunt extrem de multe cauze care merită promovate, dar pe care presa noastră le ignoră.

Alte două minute mai târziu, primesc un telefon de la András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate, adică exact cei care, împreună cu MOL, au iniţiat proiectul. M-a sunat să-mi mulţumească personal pentru că am publicat informaţia şi să-mi spună că după fiecare ediţie de premiere primeşte mailuri de la părinţi care se plâng că n-au aflat de iniţiativă mai devrme ca să îşi poată înscrie şi ei copiii.

Nu ştiu cum vi se pare gestul acesta din faţa monitorului, dar eu l-am apreciat enorm. Nu ţi se întâmplă zilnic să fii sunat şi să ţi se mulţumească pentru că ai dat o informaţie mai departe (având în vedere că acest lucru e firesc). Mie acest telefon tocmai mi-a făcut ziua mai bună, iar datorită acestui lucru am hotărât să promovez iniţiativa şi povestea asta şi pe blogul meu.

Detalii despre iniţiativă găsiţi aici. Haideţi să dăm mai departe informaţia ca la ediţia a noua a proiectului să aibă de trei ori mai multe cereri de finanţare. Haideţi să susţinem performanţa sportivă şi artistică!

4 Comments

  1. Sergiu Nicola 5 august 2013
  2. Carmen 6 august 2013
    • Cristian Florea 7 august 2013

Leave a Reply