Caut 4 poveşti. Ofer 4 biciclete în schimb

Update: Cele 4 poveşti câştigătoare sunt aici.

Pe principiul „cine n-are bicicletă, să facă bine să câştige una”, azi am un concurs pe blog în care vreau să dau patru biciclete roşii în schimbul a patru poveşti.

Pe scurt, trebuie să-mi zici într-un comentariu la acest articol care e cea mai faină amintire pe care-o ai tu cu o bicicletă (fie că mergeai tu pe ea sau că s-a nimerit să fie bicicleta implicată în ecuaţie). Ai timp să faci asta până pe 13 septembrie 2013, ora 23:59.

Un juriu al cărui singur membru sunt eu va stabili care sunt cele mai interesante, funny sau emoţionante poveşti şi le va premia cu câte-o bicicletă din deja faimoasa campanie Coca-Cola, Bicicleta Roşie.

Apoi vei fi aşteptat cu urale şi aplauze (recunosc, aici exagerez puţin) pe 14 şi 15 septembrie la BikeFest, la standul Coca-Cola, pentru a-ţi ridica premiul.

Iar dacă vă întrebaţi cum de am ales „cea mai faină amintire cu o bicicletă” din miile de subiecte de concurs care se învârt în jurul cuvântului „bicicletă”, răspunsul e simplu: eu n-am reuşit să-mi dau seama care e cea mai faină amintire a mea. Sunt atât de multe şi atat de importante toate, încât să aleg una e aproape imposibil. Şi de ce să nu vă pun pe voi în dificultate, dacă tot pot face asta, nu? :))

P.S.: Deşi se numeşte BikeFest, standul Coca-Cola o să aibă şi şotron, benzi de alergare, mese de ping-pong şi multe alte jocuri care să-ţi fure caloriile şi să plece cu ele.

Later edit: Mai sunt câte 4 biciclete de dat la Ariel, Portocala Mecanică, Skirtbike şi Freerider.

Lasă un comentariu

144 comentarii

    Invalid options.