Ce melodii îţi motivează ţie dimineaţa?

melodii care iti motiveaza dimineataDe pe la jumătatea verii obişnuiesc să trimit pe Facebook, în fiecare zi, o melodie de „bună dimineaţa”. Că e mai nouă sau mai veche, mai tristă sau mai veselă, mai rock, sau mai altfel, ori mai românească sau nu, chiar nu este important.

Întotdeauna, după ce mă trezesc şi deschid PC-ul, după ce deschid Mozilla Firefox şi TweetDeck, dau un click şi pe Winamp. E un lucru aproape vital pentru mine. În timp ce urmăresc ce s-a întâmplat peste noapte şi-mi sorb minunata cafea (care, apropo, acum nu mai e din cana asta), Winamp-ul cântă, fiind pornit pe Shuffle.

Mereu găsesc o melodie care (cred eu) le-ar plăcea celor pe care-i am la prieteni pe Facebook. Totuşi, nu toţi oamenii care-mi citesc blogul îmi sunt şi prieteni pe Facebook, motiv pentru care v-aş ruga, dacă doriţi, să veniţi aici cu o recomandare, o melodie care vă place vouă mult şi vă motivează dimineaţa.

P.S.: Propunând melodia în cauză, vă rezervaţi dreptul de a mă lăsa să o public într-una din dimineţi pe Facebook (cu mention, bineînţeles).

Tags: