Ce ne-am mai pozat şi distrat la #instameetRO

Prin 2010, când blogosferele locale începeau să se afirme, se organizau foarte multe blogmeet-uri. Mai târziu au evoluat în evenimente cu bloggeri sau evenimente dedicate bloggerilor, aşa cum era firesc. Twitterul, în perioada în care creştea în România, a generat câteva tweetmeeturi, tot din nevoia de socializare.

Acum Instagramul pare să crească enorm de pe o zi pe alta şi, aşa cum era de aşteptat, a venit momentul întâlnirilor de tip InstaMeet. Adică oamenii cu conturi de Instagram se întâlnesc, se cunosc, pozează, se distrează, discută, învaţă, râd, beau bere, apoi mai pozează puţin, schimbă contacte şi pleacă acasă, cu promisiunea că se vor reîntâlni.

Cam aşa a fost ieri, când, la iniţiativa lui Robert, s-au organizat în acelaşi timp 6 întâlniri ale instagrammerilor români din 6 oraşe diferite. S-au strâns oameni în Cluj, Bucureşti, Sibiu, Oradea, Reşita şi Piatra Neamţ.

Ideea a pornit de la o provocare trimisă la nivel mondial direct de către Instagram unde, în weekendul ce tocmai a trecut, cine voia, putea să organizeze în oraşul său o întâlnire cu Instagrammeri, iar pozele făcute să se adune sub hashtagul #wwm8 (de la World Wide InstaMeet 8).

Eu am fost la întâlnirea din Bucureşti şi pe lângă faptul că am cunoscut oameni noi, am mai descoperit două aplicaţii de modificat poze (Perspective Correct şi Blux Camera Pro), am văzut una dintre străzile din Bucureşti constituite doar din trepte şi i-am făcut un fel de şedinţă foto bicicletei mele. :))

Dar gata cu vorbăria. Hai să vedem ce poze avem până în acest moment (că sigur azi se vor mai publica).

Observaţi ce aliură de fotomodel mi-am tras când mi-am pus pe cap caciula dacică, da? :))

Concluziile ar fi următoarele:

1. Indiferent de câte reţele sociale ar apărea, oamenii tot offline îşi doresc să se întâlnească. Nu poţi trăi doar pe internet, oricât de mult te-ai chinui. Şi nici n-ai avea de ce să faci asta, dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine.

2. Nu am reuşit să-mi dau seama de ce nu s-au organizat FacebookMeeturi până acum. Sau au fost şi nu le-am văzut eu?

3. Vă recomand să vă faceţi cont pe Instagram şi să veniţi la următorul #instameetRO. Contul meu e aici, aşa, ca să ştiţi.

2 Comments

  1. rivi 13 ianuarie 2014
    • Cristian Florea 13 ianuarie 2014

Leave a Reply