Ce păţesc toţi lunea, dar la mine nu se vede

E frumos tare widget-ul ăla de jos (stânga) în care este afişat topul comentatorilor dintr-o săptămână. În fiecare luni, acest top dispare, făcând loc comentatorilor din nou-începuta perioadă de 7 zile. Bineînţeles, nu sunt singurul care-l foloseşte (aş fi fost egoist să mă aştept la aşa ceva), tocmai pentru că este atât de fain.

Ce-am observat eu pe majoritatea blogurilor care au widget-ul ăsta plasat pe undeva? Ziua de luni este zi dată de la Dumnezeu pentru comentarii. Lumea se înghesuie încă de lunea să prindă un loc în top. Cine ştie? Poate rămân acolo până la sfârşit, dar nici câteva zile nu strică.

Problema nu ar fi că vor un loc acolo (pentru că, până la urmă, de-aia îl punem cu toţii, ca să fie populat), ci că vin special, in fiecare luni, să comenteze. Apoi dispar. Până lunea viitoare.

La mine nu (prea) am observat chestia asta. Foarte rar a venit unul în fiecare luni să lase comentarii, doar-doar o fi şi el în top pentru una-două zile. Totuşi, internaut jegos ce sunt, îi scoteam link-ul de la comentariu (care de cele mai multe ori era de forma: http://minunatulmeusite.ro/produsul-la-care-vreau-promovare/). Astfel de link-uri nu prea accept (decât dacă scrii un comentariu care mă înduioşează până la lacrimi).

Bineînţeles, articolul nu este scris ca să mă plâng, că uite dom’le la mine lunea comentează ăştia ca în orice altă zi, ci ca să vă arat ce blog tare citiţi.

Lăsând gluma la o parte, aţi observat şi voi minunăţia? Folosiţi widget-ul cu pricina?

Lasă un comentariu

16 comentarii

 • Stefan Murgeanu 5 Iul 2010, ora 11:48

  cum naiba sa aiba 1-2 comentarii cei din top? nu inteleg…

  nu e normal ca topul sa ii arate pe cei ce au comentat mai mult in saptamana anterioara sau in ultimele 7 zile?!

  • Florea Cristian 5 Iul 2010, ora 11:50

   nu. scriptul e facut putin ciudat. topul ii arata pe cei care au comentat mai mult doar duminica seara :)) iar luni se goleste si o ia de la capat

 • A.Dragos 5 Iul 2010, ora 12:43

  Nu folosesc widgetul insa cred ca atrage lumea catre comentarii, nu pe toti dar atrage, mai ales ca acolo este link pe numele autorului.

 • Zoly 5 Iul 2010, ora 12:18

  Da. Am folosit si eu acest widget la blogul anterior. Se intampla cam la fel. Putin aiurea sa vezi ca lumea e pe interes. :))

  Eu l-am scos pe ala si l-am bagat pe cel care arata top-ul comentatorilor de cand a aparut blogul. Mi se pare mai tare si pana la urma astia chiar merita un link la mine pe blog.

  • Florea Cristian 5 Iul 2010, ora 14:42

   cu asta iti alungi comentatorii, ca stiu ca n-au nicio sansa ca sa ajunga in top :))

 • Marius Balaban 5 Iul 2010, ora 14:25

  lumea se inghesuie lunea sa comenteze pentru ca atunci incepe saptamana lucratoare si e o metoda buna de a face timpul sa treaca.
  @stmurgeanu are mare dreptate. mult mai bine era daca era afisat un top al saptamanii anterioare.

 • Ana 5 Iul 2010, ora 15:20

  Dar altii urasc ziua de luni, adica noi mergem la servici …:) dar ma bucur ca tie-ti place

 • Marius Moga 5 Iul 2010, ora 14:50

  Am vrut sa-l pun, cred ca incurajeaza comentatul… Insa vad ca sunt si parti rele, nu doar favorabile. Coincidenta sau nu, azi e luni :))

 • Shmen 5 Iul 2010, ora 14:52

  Mie imi place foarte tare aplicatia asta … as vrea sa o bag si eu la mine pe blog dar nu am nici ce-a mai mica idee de unde sa incep.

 • Pavel 5 Iul 2010, ora 16:16

  Eu nu folosesc widgetul si nici nu m-a interesat vreodata sa fiu intr-un astfel de top. Deci, pot sa se inghesuiasca cat vor.

  • Florea Cristian 5 Iul 2010, ora 16:25

   adica lumea poa’ sa-si dea sufletul din cauza topului asta si tu nu misti un deget? :))

 • Tudor 5 Iul 2010, ora 18:05

  il folosesc doar ptr prima pagina – top pe ultimele 7 zile

 • Pricop Cătălin 5 Iul 2010, ora 18:31

  Şi tu îl ai :)) dar sunt mulţi care urmăresc asta… în fine. Oricum mie îmi merge bine şi fără el. Da nu trebe să-i bagi pe toţi aici, sunt mulţi care comentează pentru că aşa fac de obicei.

 • Andrei 5 Iul 2010, ora 19:11

  Widgetul l-am folosit o perioada f scurta de timp insa cand l-am folosit nu activam resetarea lui la o saptamana.. deci nu am observat acest fenomen.

 • Serginho 7 Iul 2010, ora 00:39

  Eu nu folosesc widget-ul. :)