Susține și tu România în finala The Venture. Votează singura aplicație mobilă românească din competiție

Chivas – The Venture este o competiție pe care cei de la Chivas o fac pentru a premia businessurile cu un impact social. Anul trecut a fost organizată o competiție locală în care a fost stabilit proiectul care se potrivește cel mai bine în competiția mondială. Câștigători locali au fost cei de la SafeDrive, o aplicație mobilă care recompensează șoferii pentru că nu-și folosesc telefonul mobil în timp ce conduc. Recompensele sunt, de fapt, niște puncte, care ulterior pot fi transformate în vouchere de cumpărături. E chiar faină ideea și mi-a plăcut încă de când am aflat despre ea.

Acum, cei de la SafeDrive se luptă cu alte 26 de business-uri pentru a primi o finanțare în valoare totală de un milion de dolari. Iar milionul e împărțit astfel:

  • 250.000 de dolari se alocă prin vot;
  • 750.000 de dolari se alocă prin jurizare.

La jurizare nu putem noi ajuta, dar la vot se poate. Poți susține proiectul românesc până pe 13 iunie, cu un vot săptămânal direct pe site-ul Chivas – The Venture, adică aici. Practic, voturile decid cum se împart cei 250.000 de dolari la cele de 27 de proiecte. Cu cât au românii mai multe voturi, cu atât au mai multe de câștigat.

Voteaza Safe Drive in finala The Venture

Ar fi fain să ajungă la cât mai multă lume informația asta. Iar aplicația e chiar utilă. O poți descărca și tu, de aici.

2 Comments

  1. Sergiu Irimescu 11 mai 2016
    • Cristian Florea 11 mai 2016

Leave a Reply