Cine nu şi-a dorit să fie spartan măcar o dată?

Ştiţi legenda care spune că 300 de spartani au reuşit să ţină pe loc mai bine de 1.000.000 de persani timp de 3 zile şi 3 nopţi? S-au făcut şi nişte filme după povestea asta şi cred că fiecare dintre noi şi-a dorit, măcar o dată şi măcar pentru câteva secunde să fie unul din cei 300 despre care să se vorbească numai de bine.

Noi suntem acum în plin război. Un război în care Clanul Tăiţeilor Familişti (adică spartanii din legenda de mai sus) vor să facă faţă la nu mai puţin de 4 clanuri (adică persanii).

Eu, la jurământ (pentru că armată fără jurământ nu există), am primit numele de Atletistul, iar treaba mea e să fug de colo-colo şi să induc în eroare inamicul, în timp ce ajut şi la câştigarea bătăliei finale.

Care bătălie se dă în aplicaţia de Facebook a Pastelor Hutton. Bătălia finală poate fi câştigată numai dacă reuşim să strângem în clanul nostru cei mai de seamă războinici, dispuşi să lase http-ul la o parte pentru câteva minute şi să facă cel mai de seamă antrenament în bucătăria războinică a pastelor.

Dacă eşti sigur că vrei şi poţi să ne ajuţi, trebuie să intri în aplicaţia de Paste Hutton, să dai click pe „Aderă la un clan” şi să urci acolo o poză cu o farfurie în care se află o reţetă de paste. E foarte important ca fotografia să fie făcută de tine (de-aia ziceam că adevăraţii războinici renunţă şi la http pentru luptă) şi să selectezi Clanul Tăiţeilor Familişti (că de nu, lupţi împotriva noastră şi meriţi transformat în supă de tăiţei).

Iată şi o parte din clanul nostru. În locul feţelor cu negru poţi fi chiar tu!

clanul taiteilor familisti

Să curgă sos! Bătălia e mai serioasă decât pare, să ştiţi. :))

3 Comments

  1. Cristian China-Birta 15 iulie 2013
  2. Gabriel Ursan 17 iulie 2013

Leave a Reply