Cine vrea să meargă la o conferinţă de HR? Am o invitaţie de dat

Later edit: Câştigătoare este Mădălina.

HRPe 15 şi 16 februarie, Şcoala de HR organizează în Bucureşti, la Crystal Palace Ballrooms, o conferinţă tare-tare faină cu speakeri ca Virgil Enache (Oracle), Diana Rosetka (Achieve Global), Corina Neagu (EBS), Cristina Manole (Exceed Consulting), Bülent Duagi (Vodafone), Luminita Keles (JTI), Iuliana Stan, Adina Paparoiu (Citybank), Viorel Nedelcu (Orange), Mihaela Nedelcu (Optaros), Ramona Grigorescu (Carestream Health) sau Floriana Enescu (Qualia).

Totodată, în perioada 1 – 31 martie, se ţin o serie de workshopuri despre HR, împărţite pe 3 nivele de dificultate, în funcţie de cât de priceput eşti tu în domeniu în momentul în care te înscrii. E foarte fain că te întâlneşti cu oameni care au activat ani buni în domeniu, nu cu persoane care doar au citit despre asta şi încep să-şi dea cu părerea.

Pun la bătaie o invitaţie la conferinţa de pe 15 şi 16 februarie, iar ca să fie a ta, trebuie să laşi un comentariu la acest articol până pe 12 februarie, în care să spui că vrei să fie să participi. Apoi voi face eu o tragere la sorţi şi-ţi spun pe mail ce trebuie să faci ca să pui mâna pe invitaţie.

De adăugat ar mai fi că participarea la conferinţă îţi oferă o reducere de 20% din preţul biletului de la workshopuri. Adică dacă o să câştigi invitaţia, te duci la conferinţă, iar acolo te vor convinge oamenii ăia că meriţi mai multe explicaţii în domeniu, o să-ţi poţi cumpăra bilet la workshopuri cu preţ redus.

Ar mai fi ceva de spus? A, da. Mai e un concurs cu invitaţii pe pagina Şcoala HR, iar dacă vrei să fii împotriva sistemului şi să te înscrii singur, de bunăvoie, la aceste evenimente, să ştii că aici se fac înscrierile pentru conferinţă, iar aici cele pentru workshopuri.

11 Comments

  1. Andrei Popescu 8 februarie 2014
  2. Ana 8 februarie 2014
  3. robert stanciulescu 8 februarie 2014
  4. Ionut Pasol 8 februarie 2014
  5. Andreea 8 februarie 2014
  6. Bianca 9 februarie 2014
  7. Stefan Murgeanu 9 februarie 2014
  8. Mada 9 februarie 2014
  9. Corina 9 februarie 2014
  10. Alina 13 februarie 2014

Leave a Reply