Cine vrea să meargă la o conferinţă de HR? Am o invitaţie de dat

Later edit: Câştigătoare este Mădălina.

HRPe 15 şi 16 februarie, Şcoala de HR organizează în Bucureşti, la Crystal Palace Ballrooms, o conferinţă tare-tare faină cu speakeri ca Virgil Enache (Oracle), Diana Rosetka (Achieve Global), Corina Neagu (EBS), Cristina Manole (Exceed Consulting), Bülent Duagi (Vodafone), Luminita Keles (JTI), Iuliana Stan, Adina Paparoiu (Citybank), Viorel Nedelcu (Orange), Mihaela Nedelcu (Optaros), Ramona Grigorescu (Carestream Health) sau Floriana Enescu (Qualia).

Totodată, în perioada 1 – 31 martie, se ţin o serie de workshopuri despre HR, împărţite pe 3 nivele de dificultate, în funcţie de cât de priceput eşti tu în domeniu în momentul în care te înscrii. E foarte fain că te întâlneşti cu oameni care au activat ani buni în domeniu, nu cu persoane care doar au citit despre asta şi încep să-şi dea cu părerea.

Pun la bătaie o invitaţie la conferinţa de pe 15 şi 16 februarie, iar ca să fie a ta, trebuie să laşi un comentariu la acest articol până pe 12 februarie, în care să spui că vrei să fie să participi. Apoi voi face eu o tragere la sorţi şi-ţi spun pe mail ce trebuie să faci ca să pui mâna pe invitaţie.

De adăugat ar mai fi că participarea la conferinţă îţi oferă o reducere de 20% din preţul biletului de la workshopuri. Adică dacă o să câştigi invitaţia, te duci la conferinţă, iar acolo te vor convinge oamenii ăia că meriţi mai multe explicaţii în domeniu, o să-ţi poţi cumpăra bilet la workshopuri cu preţ redus.

Ar mai fi ceva de spus? A, da. Mai e un concurs cu invitaţii pe pagina Şcoala HR, iar dacă vrei să fii împotriva sistemului şi să te înscrii singur, de bunăvoie, la aceste evenimente, să ştii că aici se fac înscrierile pentru conferinţă, iar aici cele pentru workshopuri.

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • Andrei Popescu 8 Feb 2014, ora 17:21

  Mi-as dori tare mult sa ajung la conferinta, mai ales ca anul trecut am ratat ocazia fiind plecat din Bucuresti.

 • Ana 8 Feb 2014, ora 18:17

  Sunt la inceput de drum in HR si vreau sa-i cunosc pe speakeri si sa invat tot ce pot.

 • robert stanciulescu 8 Feb 2014, ora 21:34

  as vrea sa vin al conferinta, cred ca am cite ceva in comun cu oamenii de acolo.

 • Ionut Pasol 8 Feb 2014, ora 23:20

  Vreau sa- i cunosc pe speakeri si sa invat lucruri noi despre acest domeniu.

 • Andreea 8 Feb 2014, ora 23:31

  Sunt coordonator de proiect, la inceput de drum si nu stiu mai nimic despre HR, m-ar ajuta mult la capitolul ” Cum sa n-o dai in bara”

 • Bianca 9 Feb 2014, ora 03:56

  Mi-ar placea sa merg pentru ca intre teoria de la facultate si propria experienta stangace conferinta aceasta este o imensa oportunitate.

 • Stefan Murgeanu 9 Feb 2014, ora 09:46

  eu cum pun mâna pe o invitație? că sună bine ;) merci :)

 • Mada 9 Feb 2014, ora 21:25

  Foaie verde de dudau,
  Hr-u -i pe placul meu!
  N-ar strica o invitatie
  Sa-nvatam totul cu gratie!

 • Corina 9 Feb 2014, ora 21:40

  Invitatieee!

 • Alina 13 Feb 2014, ora 15:38

  Sunt hotărâtă. Mi-o doresc!