Cine vrea să-şi facă o ciocolată personalizată la Heidi?

Update: Câştigătoarea concursului este Andreea Bau.

Acum vreo două săptămâni am pus pe Facebook următoarea poză:

 

 

S-a lăsat cu mesaje ca: „băh, nu ne mai face în ciudă”, „vrem şi noi”, „să-ţi stea în gât!”, „cu asta chiar ai exagerat” etc. Am hotărât atunci să ofer ocazia unui cititor să-şi gândească propriul design de ciocolată şi apoi să-l primească, pentru că nimic nu e mai delicios decât o ciocolată personalizată (vă spun asta din proprie experienţă, aşa că ar fi bine să mă credeţi).

Vizita mea la Heidi Chocoworld s-a întâmplat în contextul unei campanii Heidi numite „Mesagerul Sentimentelor”, care încuraja oamenii să scrie mesaje de dragoste pe ciocolată. Atunci am descoperit sediul Chocoworld şi am văzut că dacă strângi o gaşcă de maxim 10 persoane, cu 50 de lei de fiecare, puteţi merge să învăţaţi să faceţi ciocolată. Mai multe detalii găseşti aici. Eu am participat la un astfel de seminar înainte să pun acea poză pe Facebook şi vă spun că e fooooooarte tare. Dar o să vedeţi şi voi în poze.

Revenind la ciocolatele noastre, eu am preferat să scriu pe ciocolata mea „Click aici!”, pentru că scopul ei era pentru a fi pusă pe net înainte de a fi mâncată, doar că mi-am dat seama între timp că un simplu text o face o ciocolată banală, moment în care am hotărât să desenez o bicicletă din ingrediente. Nu prea mi-a ieşit, dar gustul a fost de nepovestit. :D

Iar acum concursul

Lasă un comentariu la acest articol în care să-mi spui o amintire de-a ta cu ciocolată. Lasă-ţi creativitatea să zburde, pentru că am să aleg cel mai interesant / creativ / amuzant comentariu. Te poţi filma povestind, poţi scrie pe blog (dacă ai) sau poţi pur şi simplu să scrii în comentariu un text care să mă dea pe spate.

După ce ai făcut lucrul ăsta (ai timp până luni, 17 martie 2014), gândeşte-te la cum ar putea arăta ciocolata ta dacă o să câştigi, pentru că premiul, aşa cum ziceam şi mai sus, este o ciocolată personalizată, al cărui design îl gâdeşti tu. Şi dacă ai impresia că-i uşor să faci asta, uită-te în pozele de mai sus la câte ingrediente ai la dispoziţie pentru ornat. Iar dacă ai câştigat, sunt două variante:

 1. Te duci tu la sediul Heidi Chocoworld (stabilim noi când) şi îţi alegi ce vrei pe ciocolată, cum vrei să fie aranjată şi ce alte detalii mai vrei tu, iar doamnele de-acolo ţi-o pregătesc.

 2. Încerci să-mi explici cât mai bine cum vrei să fie ciocolata, iar eu dau vestea mai departe şi apoi ne întâlnim să-ţi înmânez premiul.

De adăugat aici ar fi că la concursul acesta nu trimitem ciocolata în afara Bucureştiului, deci dacă nu eşti din Bucureşti sau nu crezi că ajungi prin zonă, n-o să reuşim să-ţi dăm ciocolata şi probabil am s-o mănânc eu. :))

9 Comments

 1. Dana 10 martie 2014
 2. Gabriela 10 martie 2014
 3. Simona 10 martie 2014
 4. cora 10 martie 2014
 5. Flavia 11 martie 2014
 6. Laura Cana 12 martie 2014
 7. Roxana Andreea 12 martie 2014
 8. Andreea Bau 12 martie 2014
 9. Ana-Maria Dumitrașcu 17 martie 2014

Leave a Reply