Conferinţă despre Social Media la Craiova

Cred că am făcut cunoştinţă cu blogosfera craioveană în 2011, când ne-am strâns cu toţii la un blogmeet în Galaţi şi ne-am hotărât la sfârşitul blogmeetului să rămânem şi peste noapte acolo, ca să vedem cum e viaţa de noapte în cluburile şi puburile de pe malul Dunării. În noaptea aia am povestit multe, am râs o grămadă şi am legat nişte prietenii tare faine.

Social Meda for Students CraiovaDe atunci bloggerii de-acolo mi-au rămas tare simpatici, chiar dacă n-am mai avut prea multe ocazii să ne revedem. Acum ne strângem ca să mai învăţăm câte ceva, pentru că Rareş a organizat împreună cu Manafu conferinţa Social Media 4 Students Craiova, la care am fost invitat şi eu, în calitate de, ei bine, blogger invitat. :))

Adică mă duc să mai beau câte-o bere cu bloggerii de-acolo şi să iau parte la discursurile speakerilor. Apropo de speakeri, vor vorbi Manafu, Chinezu, Alexandru Negrea, Andrei Cismaru, Lucian Prejbeanu şi, bineînţeles, Rareş.

Distracţia începe mâine la ora 10:00 la sala “Filip Lazar” a Filarmonicii Oltenia din Craiova (înscrierile se fac aici), dar diseară am înţeles că nu scăpăm fără un blogmeet (că acum suntem pe drum).

Aşadar, dacă eşti prin Craiova azi sau mâine, dă un semn, c-ar fi fain să ne vedem. Sau poate vii la conferinţă. :D

Social Media for Students este un program inițiat de Cristian Manafu, organizat în Craiova de Rotaract Craiova cu sprijinul Rotary Craiova, KissFm, Europeca, Filarmonicii Oltenia si Tipografiei Printex.

Leave a Reply