Concurs: Vrei să mergi la conferința Fears & Failures?

Update: Câștigătorul este:

Fears & Failures este conferința care-ți va arăta că viața fiecărei persoane are atât suișuri, cât și coborâșuri. Este evenimentul care aduce pe scenă artiști, sportivi și antreprenori și-i roagă să vorbească despre eșecurile și fricile din viața lor și despre cum au trecut peste ele.

E un subiect interesant, din punctul meu de vedere, care ar putea să-ți dea energia de a merge mai departe sau să te facă să înțelegi că lucrurile rele nu ți se întâmplă doar ție și că e normal să te temi în anumite momente.

Fears & Failures Conference are loc pe 13 mai, la Impact Hub București. Printre invitați, Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Ovidiu Toader (antreprenor, a deschis 9 companii, a închis două, a vândut 5, iar acum conduce două), Oana Marinescu și Valeriu Nicolae.

Conferinta Fears & Failures

Pentru că am fost invitat la conferință și nu pot participa, m-am gândit să ofer invitația mea unui cititor interesat de subiect, așa că dacă vrei să participi la conferință în locul meu, va trebui să lași un comentariu la această postare până luni, pe 25 aprilie, ora 23:59 în care să-mi spui de ce îți este cel mai teamă. Sau, dacă vrei, poți să-mi povestești despre un eșec din viața ta. Voi alege câștigătorul prin tragere la sorți.

Conferinta Fears & Failures

Iar dacă nu ai răbdare să aleg eu câștigătorul, găsești aici detalii despre cum să participi la conferință.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Valentin 19 Apr 2016, ora 12:49

  Băiet fiind, am făcut mari prostii și alegeri indoielnice.
  Dacă ar fi să mă întoc în timp în cunoștință de cauză, le-aș repeta, pentru că m-au adus unde sunt azi, dar am o teamă incredibilă de faptul că viața s-ar putea să imi dea niște cărți care m-ar aduce din nou în situația în care m-am mai aflat, una fără ieșire.
  A fost nevoie de un hard-reset atunci, am plecat chiar și din orașul în care mă stabilisem, pe sistemul: rupem pagina și rescriem, că tare multe greșeli am făcut. Deși a fost interesant acel reset la 25 de ani, la 30 e cu totul altă treabă, una prin care nu vreau sub nici o formă să trec. Acest lucru m-a transformat într-un control freak mai mare chiar decât eram.
  A series of unfortunate events.

 • codruta 22 Apr 2016, ora 10:55

  Teama cea mai mare..ca nu voi atinge potentialul real, tot ce pot face, tot ce pot crea, tot ce pot schimba. Si cum e mai usor, mai comod, mai sigur sa amani pentru o alta data cand e timpul mai potrivit, lista creste..si timpul potrivit se indeparteaza. Iar noi oamenii, înzestrati cu atat de multe resurse, irosim timp pretios..si pentru ce? pentru ca ne e teamă să încercăm.

 • Marin Emilia-Valentina 23 Apr 2016, ora 14:12

  Cel mai teama imi e de acomodarea intr-un mediu nou si de vorbitul in public.

 • radu 24 Apr 2016, ora 15:30

  Cel mai tare mi-e teamă că nu voi putea să am grijă de mine și nu cunosc sentiment care să persiste mai mult în capul meu.

 • Georgiana 24 Apr 2016, ora 23:31

  Mi-e tema ca ai mei au avut dreptate in legatura cu facultatea si ca am facut o prostie. Desi stiu ca nu prea e asa, va continua sa-mi fie teama pana la primul salariu :D