Concurs: Vrei să mergi la conferința Fears & Failures?

Update: Câștigătorul este:

Fears & Failures este conferința care-ți va arăta că viața fiecărei persoane are atât suișuri, cât și coborâșuri. Este evenimentul care aduce pe scenă artiști, sportivi și antreprenori și-i roagă să vorbească despre eșecurile și fricile din viața lor și despre cum au trecut peste ele.

E un subiect interesant, din punctul meu de vedere, care ar putea să-ți dea energia de a merge mai departe sau să te facă să înțelegi că lucrurile rele nu ți se întâmplă doar ție și că e normal să te temi în anumite momente.

Fears & Failures Conference are loc pe 13 mai, la Impact Hub București. Printre invitați, Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Ovidiu Toader (antreprenor, a deschis 9 companii, a închis două, a vândut 5, iar acum conduce două), Oana Marinescu și Valeriu Nicolae.

Conferinta Fears & Failures

Pentru că am fost invitat la conferință și nu pot participa, m-am gândit să ofer invitația mea unui cititor interesat de subiect, așa că dacă vrei să participi la conferință în locul meu, va trebui să lași un comentariu la această postare până luni, pe 25 aprilie, ora 23:59 în care să-mi spui de ce îți este cel mai teamă. Sau, dacă vrei, poți să-mi povestești despre un eșec din viața ta. Voi alege câștigătorul prin tragere la sorți.

Conferinta Fears & Failures

Iar dacă nu ai răbdare să aleg eu câștigătorul, găsești aici detalii despre cum să participi la conferință.

5 Comments

  1. Valentin 19 aprilie 2016
  2. codruta 22 aprilie 2016
  3. Marin Emilia-Valentina 23 aprilie 2016
  4. radu 24 aprilie 2016
  5. Georgiana 24 aprilie 2016

Leave a Reply