Crearea blogului, una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat până acum

Întotdeauna am considerat că sunt un norocos pentru că mi-am descoperit pasiunea la o vârstă fragedă. Eram în vacanța de vară dintre clasa a VIII-a și a IX-a când am hotărât să-mi deschid blogul. Nu știam ce mă așteaptă, dar îmi propusesem să încerc să fac tot felul de lucruri până când o găsesc o activitate pe care mi-ar plăcea s-o desfășor în fiecare zi. Iar blogul s-a nimerit a fi acel ceva, doar că mi-am dat seama de lucrul acesta abia vreo doi ani mai târziu, când am organizat primul blogmeet din Vrancea, în care i-am cunoscut și pe cei care acum formează o parte importantă din Kooperativa 2.0.

Și, dacă stau să mă uit în urmă, crearea blogului și organizarea acelui blogmeet au fost unele dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată. Au fost niște lucruri care m-au scos din zona de confort dar care, în timp, m-au pus în postura în care mi-am dorit să fiu mereu: aceea de a face în fiecare zi ceea ce-mi place, ca să nu simt că muncesc sau că nu mai pot.

Articolul acesta nu e neapărat despre povestea blogului meu, ci despre schimbări care s-au dovedit a fi niște idei bune. Și pentru că eu ți-am spus povestea blogului meu, aștept și de la tine o poveste care ți-a marcat traiectoria sau care ți-a schimbat puțin percepția despre lume. Poate fi o decizie importantă pe care ai luat-o sau o activitate pe care ai desfășurat-o și care s-a dovedit a fi o idee excelentă.

Și pentru că e vorba despre schimbări, iar Staropramen și-a schimbat recent eticheta, voi premia cele mai frumoase două povești cu câte-un pachet de 24 de beri Staropramen. Ai timp să-mi spui povestea ta într-un comentariu până pe data de 5 iunie, ora 23:59.

Update: Câștigătorii sunt Aluculesei Brindusa și Dora Z. Felicitări! :D

9 Comments

  1. Claudiu-Gilian Chircu 27 mai 2016
  2. Alice 27 mai 2016
  3. Aluculesei Brindusa 28 mai 2016
  4. Dana 28 mai 2016
  5. Ana Neacsu 30 mai 2016
  6. Dora Z. 30 mai 2016
  7. rivi 2 iunie 2016
  8. Aluculesei Brindusa 9 iunie 2016

Leave a Reply